Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 18:54

Λιονέλ Μέσι: «Ο τελικός του Μουντιάλ θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι μίλησε στην αργεντίνικη «Ole» μετά την επικράτηση της Αργεντινής επί της Κροατίας (3-0) στο ημιτελικό του Μουντιάλ και δήλωσε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το τελευταίο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε, αλλά το ότι λέγεται και από τον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι, έχει τη δική του σημασία. Ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής δήλωσε ότι ο τελικός της “αλμπισελέστε” με το νικητή του Γαλλία-Μαρόκο στο Κατάρ, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Σίγουρα ναι, ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ. Υπάρχουν πολλά χρόνια πριν από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν νομίζω ότι θα είμαι εκεί. Τελειώνοντας με έναν τελικό, είναι το καλύτερο” ανέφερε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι, μετά το 3-0 στο Αργεντινή – Κροατία.

Στη συνέχεια ο ηγέτης της “αλμπισελέστε” μίλησε για το αν οι σκέψεις του είναι πλέον στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: “Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα περνούν από τα κεφάλια μας, θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι, που είναι αυτό που θέλουμε. Απολαμβάνω όσα βιώνω τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά απολαμβάνω ό,τι γίνεται εδώ από όταν φτάσαμε”.

Παράλληλα εκθείασε τον Χουλιάν Άλβαρες. “Σήμερα ο Άλβαρες ξεχωρίζει πάνω από όλα τα υπόλοιπα, μας άνοιξε το δρόμο, πάλεψε, έτρεξε, πάλεψε με όλους. Δημιούργησε, ήταν τόσο σημαντικός σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και του αξίζει ό,τι γίνεται”.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares