Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 19:44

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και «διέλυσε» τον Βόλο με 3-0, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από τους «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι τρεις Σλοβένοι του Παναθηναϊκού, αφού σκόραραν και οι τρεις, πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία πανέμορφα γκολ κόντρα στο Βόλο.

Ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και οι Τσέριν και Βέρμπιτς “καθάρισαν” το ματς σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήταν “καταιγιστικός” στο πρώτο 25λεπτο, έχοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, με τους Σπόραρ, Κώτσιρα και Βέρμπιτς, αλλά ο Κότνικ είπε “όχι” σε όλες. Το ίδιο έκανε και ο Μπρινιόλι σε ένα τετ-α-τετ του Βόλου και έτσι χρειάστηκε να φθάσουμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να ανοίξει το σκορ.

Από σέντρα του Μπερνάρ και κεφαλιά του Βέρμπιτς, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σπόραρ πλάσαρε σχεδόν σε κενή εστία για το 1-0 στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε δε να “τελειώσει” το ματς με δύο γκολ σε πέντε λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 54′ ο Τσέριν με τρομερό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Βέρμπιτς να βρει δίχτυα με δυνατό σουτ για το 3-0.

Οι “πράσινοι” ήλεγξαν στη συνέχεια το ρυθμό του αγώνα και κράτησαν το σκορ πρόκρισης μέχρι τέλους, όντας πια με το ένα… πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι ακολουθεί και ρεβάνς στο Βόλο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares