Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 15:49

Ιστορική στιγμή: Η Βραζιλία κάλεσε τον Μέσι να αφήσει το απότυπωμά του στο Hall of Fame του «Μαρακανά»!

Απίστευτη κίνηση από τη Βραζιλία, που είναι άξια θαυμασμού και δεν βλέπουμε συχνά είναι η αλήθεια στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε μεγάλους αντιπάλους!

Όπως ανακοίνωσε η Κρατική Αθλητική Εποπτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Λιονέλ Μέσι προσκλήθηκε, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, να δώσει το «παρών» στο Hall of Fame του «Μαρακανά» και να αφήσει εκεί το αποτύπωμά του!

«Ο Μέσι έχει ήδη δείξει τη σημασία του εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένας παίκτης, που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία του ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια», είπε ο πρόεδρος της Εποπτείας, Αντριάνο Σάντος, σε επιστολή, που έστειλε στον αρχηγό της Αργεντινής. «Και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο από το να του αποτίουν φόρο τιμής στο »Μαρακανά». Τελικά, ο Μέσι είναι μια ιδιοφυΐα με την μπάλα», κατέληξε.

Το ίδιο κάλεσμα στον Μέσι είχε γίνει και το 2021 όταν η Αργεντινή κατέκτησε το Κόπα Άμερικα, αλλά για διάφορους πρακτικούς λόγους δεν κατέστη εφικτό να μεταβεί στη Βραζιλία ο 35χρονος σούπερ σταρ.

Αν πάει τώρα όμως, τα ίχνη του Μέσι στο Walk of Fame του «Μαρακανά» θα βρίσκονται δίπλα σε θρύλους της Βραζιλίας όπως ο Πελέ, ο Γκαρίντσα, ο Ριβελίνο και ο Ρονάλντο, καθώς και άλλοι παγκοσμίου φήμης παίκτες άλλων χωρών, όπως ο Ελίας Φιγκερόα της Χιλής, ο Σέρβος Ντέγιαν Πέτκοβιτς, ο Εουσέμπιο από την Πορτογαλία, ο Σεμπάστιαν Αμπρέου της Ουρουγουάης και ο Γερμανός Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares