Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 11:12

Επιστροφή όπως έπρεπε | Aston Villa 1-3 Liverpool: Match Review

Η Liverpool πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 στο Villa Park απέναντι στην Aston Villa στη Boxing Day της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Παρασκευή 30/12 (22:00) με τη Leicester στο Anfield για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Manchester City στο Carabao Cup, η Liverpool επέστρεψε με νίκη στο πρώτο ματς της Premier League μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, επικρατώντας με 3-1 της Aston Villa εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική.

Οι Reds δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, πήγαν να το κάνουν δύσκολο προς το τέλος αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν ακόμη μια νίκη που τους ανέβασε στην 6η θέση με 25 βαθμούς.

Ο Salah άνοιξε το σκορ, ο οποίος στη συνέχεια έβγαλε ασίστ στον van Dijk που έβαλε το δεύτερο γκολ. Ο Watkins μείωσε προσωρινά για τη Villa και ο 18χρονος Bajcetic μπήκε στο 78ο λεπτό και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Liverpool στο 81ο λεπτό.

Το τέλειο πρώτο ημίχρονο
Alisson, Henderson, Fabinho, Alexander-Arnold και van Dijk επέστρεψαν στην αρχική ενδεκάδα, με τον Klopp να ξεκινάει τον Oxlade-Chamberlain για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο.

Οι Reds μπήκαν φουριόζοι και πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Στο 5ο λεπτό ο Robertson από δεξιά έκανε το γύρισμα με τη μία στον Salah, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1.

Στο 14ο λεπτό η Villa άγγιξε την ισοφάριση καθώς ο Bailey πλάσαρε πάνω σε σώματα από το ύψος του πέναλτι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Alisson έδιωξε την κεφαλιά του Watkins. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Nunez έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από γύρισμα του Oxlade-Chamberlain, ενώ στο 20ό λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Matip για οφσάιντ.

Η Liverpool ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο μέρος και πέτυχε δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Ο Nunez στο 27ο λεπτό έχασε νέα ευκαιρία, σουτάροντας πάνω στον Olsen και δέκα λεπτά μετά ο Salah βρήκε τον van Dijk στην περιοχή μετά από κόρνερ, ο οποίος με συρτό σουτ από τα αριστερά έκανε το 0-2.

Ο Watkins άγχωσε τη Liverpool αλλά ο Bajcetic «κλείδωσε» τη νίκη με μια… ομορφιά
Η Aston Villa μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο αποφασισμένη να μειώσει στο σκορ και το πέτυχε με τον Watkins, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 51ο λεπτό ο Salah έχασε μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο γκολ, αλλά ο Olsen τον νίκησε στο τετ-α-τετ και στο 59ο λεπτό η Villa πέτυχε το γκολ που έψαχνε με τον Watkins να νικάει με κεφαλιά τον Alisson από κοντά για το 1-2.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Villa προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε, πίεσε τη Liverpool αρκετά αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Από την άλλη, ο Nunez συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες, με τον 18χρονο Bajcetic να περνάει στο ματς στο 78ο λεπτό και τρία λεπτά μετά να πετυχαίνει το πρώτο του senior γκολ με τρομερή προσποίηση στην περιοχή και ιδανικό τελείωμα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις
Liverpool
: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 78′), Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Bajcetic 78′), Thiago (Elliott 66′); Salah, Oxlade-Chamberlain (Keita 66′), Nunez (Doak 88′)

Aston Villa: Olsen; Young, Konsa, Mings, Digne; Kamara, McGinn, Luiz; Bailey, Watkins, Buendia

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares