Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 21:14

Elite League: Έδειξε τι μπορεί να προσφέρει στο ντεμπούτο του με τη Μεγαρίδα ο Μιχάλης Πολυτάρχου

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος πραγματοποίησε ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Παρά το γεγονός πως ο Ναξιώτης γκαρντ δεν πρόλαβε να κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα, εντούτοις στην αναμέτρηση της νέας του ομάδας το Σαββάτου 21/1 κόντρα στη ΦΕΑ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Elite League, ήταν από τους παίκτες του Γιώργου Μάνταλου που ξεχώρισαν στη νίκη του σωματείου της δυτικής Αττικής με σκορ 84-75.

Μπορεί να μην ήταν το “βαρύ πυροβολικό” της ΝΕΜ και να ολοκλήρωσε το ματς με 2 πόντους (1/3 διπ., 0/5 τριπ., 4 ριμπ., 6 ασίστ, 2 κλ., 2 λάθη) στα 25:52 λεπτά που αγωνίστηκε, ωστόσο έδειξε με το… καλησπέρα ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την νέα του ομάδα με την εμπειρία του.

Μπήκε στο ματς στο 4:16 του πρώτου δεκαλέπτου, σημείωσε το μοναδικό του καλάθι στα 5’’ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με εντυπωσιακή ενέργεια και λέι άπ, ενώ στον όσο χρόνο ήταν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου έδινε συνεχώς οδηγίες προς τους νέους του συμπαίκτες.

326004648 8906944082679018 6772653294979606472 n

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρώην παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας, της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Ηρακλή, του Διαγόρα Δρυοπιδέων-Αιγάλεω, του Ψυχικού και του Τρίτωνα με το μοναδικό ρεκόρ των έξι συνεχόμενων ανόδων σε επτά συμμετοχές στην Α2, δήλωσε: Για την μεταγραφή του στην ΝΕΜ BC: «Στα Μέγαρα γίνεται μια προσπάθεια πάρα πολύ καλή, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με τον κόουτς και τη διοίκηση να είναι συνέχεια κοντά. Ο κόσμος, από ό,τι είδα, αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Είναι χαρά μου που ήρθα, γιατί η ομάδα έχει στόχους για πρωταθλητισμό και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό».

Για το πως ένιωσε στην πρώτη του εμφάνιση στο παρκέ: «Τα συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα, γιατί όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να φύγω από τον Τρίτωνα, αλλά οι καταστάσεις ήταν έτσι και η στιγμή λάθος, που δεν μπορούσα να μείνω. Ήταν μια κοινή απόφαση».
Για το τι θα δώσει στη NEM BC: «Η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο. Νομίζω ότι έλειπε λίγο η ψυχολογία από τα άσχημα αποτελέσματα, κάτι που είναι φυσιολογικό για έναν αθλητή όταν χάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Αυτή είναι η ουσία. Παίζω πάρα πολλά χρόνια. Το σημαντικότερο στο μπάσκετ είναι να είσαι καλός συμπαίκτης, όχι ένας καλός παίκτης. Εκεί χτίζονται οι ομάδες και κάνουν πρωταθλητισμό».

324874879 5612760705488764 615579944673446993 n

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μάνταλου και πρώην προπονητής του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, ο Λευτέρης Τσαουσίδης τόνισε για τον Πολυτάρχου: «Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ξέρουν όλοι την αξία του. Έπαιξε στην ουσία χωρίς προπόνηση και μας έδωσε την εμπειρία του, την ψυχραιμία αυτή που θέλαμε. Οι δυνατότητες του Μιχάλη είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχόμαστε να προσαρμοστεί και αυτός κι εμείς και να μας δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Τέλος, για όσους απόρησαν που είδαν για πρώτη φορά τον Πολυτάρχου με το “9” στην φανέλα κι όχι με το “8” που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια πληροφορίες αναφέρουν πως από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Μεγαρίδας θα φοράει το “88” μιας και το αγαπημένο του νούμερο είναι ήδη κατοχυρωμένο από τον συμπαίκτη του, τον Δημήτρη Γερομιχαλό.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares