Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 00:53

Συνεχίζεται η συνεργασία του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και της διαρκούς προσπάθειας του για διάδοση του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που φοιτούν σε σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο διαγωνισμός έχει θέμα «Αθλοι κα Μούσες» και γίνεται σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και έχει διάρκεια έως τις 30 Μαρτίου 2023.

Όλα τα έργα τέχνης πρέπει να είναι πρωτότυπα, σχεδιασμένα στο χέρι σε χαρτί ζωγραφικής ή καμβά διαστάσεων Α3. Θα δοθούν βραβεία στα διακριθέντα έργα ανά ηλικιακή κατηγορία, αλλά και τιμητικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάταξης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των έργων στο σύνδεσμο: https://sites.google.com/view/ppe-athloimouses/home

Είναι η τρίτη φορά που ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και η ανταπόκριση των παιδιών τις προηγούμενες φορές ήταν σπουδαία.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ρόδου Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Η συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας έχει αναπτυχθεί σε στερεές βάσεις και με μεγάλη χαρά τη συνεχίζουμε και για φέτος στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου. Η ανταπόκριση των μαθητών αποτέλεσε τον λόγο που και φέτος στηρίζουμε τον διαγωνισμό και τον έχουμε εντάξει στις παράπλευρες εκδηλώσεις, προκειμένου να κάνουμε ακόμα δυνατότερο το μήνυμα για ένταξη της άθλησης στην καθημερινή ζωή».

Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares