Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 00:00

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε θριαμβευτικά στους «16» του Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα προσέφεραν άλλη μια απολαυστική παράσταση, με τη φοβερή και τρομερή ομάδα του Τεν Χαγκ να χαμογελάει στο φινάλε. Μετά το 2-2 στη Βαρκελώνη, οι «κόκκινοι διάβολοι» έριξαν στο καναβάτσο τους Μπλαουγκράνα (2-1) και τους έστειλαν νωρίς-νωρίς στο… σπίτι τους.

Με τους Φρεντ και Άντονι να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Γιουνάιτεντ έφερε… τούμπα το μεγάλο ματς, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Από την άλλη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Μπαρτσελόνα αποκλείεται πρόωρα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Φερνάντες στον Μπαλντέ, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 0-1.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος (47’), η Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Φρεντ μπήκε στην περιοχή και με σουτ (με το καλάμι) έγραψε το 1-1.

Η ομάδα του Τσάβι πίεσε και στο 64’ ο Κουντέ έπιασε την κεφαλιά, με τον Ντε Χέα να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Τελικά, οχτώ λεπτά μετά, ήρθαν τα πάνω-κάτω στη μεγάλη αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ. Μετά από διώξιμο των αμυντικών, ο Άντονι έπιασε καταπληκτικό σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους κόκκινους διαβόλους.

Οι Μπλαουγκράνα προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά η Γιουνάιτεντ διαχειρίστηκε άριστα τα εναπομείναντα λεπτά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα (67’Νταλότ), Βαράν, Λισάνδρο Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Φρεντ, Μπρούνο Φερντάντες, Βέγκχορστ (46’Άντονι), Σάντσο (67’Γκαρνάτσο), Ράσφορντ (88’ΜακΤόμινεϊ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο (82’Αλόνσο), Κουντέ, Κρίστενσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (70’Φεράν Τόρες), Μπαλντέ, Κεσιέ, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Ραφίνια (75’Φάτι), Λεβαντόφσκι.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares