Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 00:42

Ο Εργκίν Αταμάν γίνεται ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού - Συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Εργκίν Αταμάν θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία.

Ο Τούρκος προπονητής θα είναι τελικά αυτός που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νέα εποχή αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των «πράσινων» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το μόνο που απομένει πλέον φαίνεται πως είναι οι υπογραφές, με τον έμπειρο κόουτς να αναμένεται στην Αθήνα μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εφές. Δουλειά θα πιάσει φυσικά από το καλοκαίρι, με στόχο να βάλει τον Παναθηναϊκό στον ίσιο δρόμο και να φέρει ξανά επιτυχίες.

Τα τελευταία 24ωρα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τον Αταμάν να είναι εξαρχής θετικός στην προοπτική του «τριφυλλιού». Έτσι, αποχωρεί μετά από 5,5 χρόνια από την Εφές την οποία κατάφερε να αναδείξει στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα προηγούμενα τρία χρόνια, όπου κατέκτησε και δύο Euroleague back to back.

Το έργο φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή ωστόσο και ο ίδιος είχε ανάγκη από μία νέα πρόκληση μετά από τόσα χρόνια. Παράλληλα βέβαια, θα έχει να αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares