Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 22:04

Συνεχίζεται το «μπάχαλο» με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Τέλος το Πανθεσσαλικό – Η ΕΠΟ ψάχνει άλλο γήπεδο

Η ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου έφερε την αντίδραση της ΕΠΟ που αποφάσισε να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Βόλο και να ψάξει για άλλο γήπεδο.

Από την ομοσπονδία ανέφεραν: “Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα μετά την ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού και την επίσημη θέση που εξέφρασε η ΕΠΟ καταλαβαίνει κανείς πως ο τελικός δεν θα γίνει στο γήπεδο του Βόλου και στην ομοσπονδία βρίσκονται σε αναζήτηση νέου γηπέδου για να γίνει ο τελικός.

Με κόσμο και των δύο ομάδων

Επίσης από τη στιγμή που πλέον έφυγε το Πανθεσσαλικό ως τόπος διεξαγωγής του τελικού, όπως όριζε η προκήρυξη στην αρχή της σεζόν τώρα ο τελικός θα γίνει στις 24 Μαίου όπως αποφάσισε η ΕΠΟ αλλά με κόσμο των δύο ομάδων.

Το πόσοι θα είναι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες αλλά και ποιο θα είναι το γήπεδο που εν τέλει θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares