Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 23:55

Champions League: Με το ένα... πόδι στον τελικό η Ίντερ - Πήρε το ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Μίλαν

Η Ίντερ διέλυσε τη Μίλαν σε αγωνιστικό επίπεδο, παρότι επικράτησε μόλις με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League και το κόκκινο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Δύο γρήγορα γκολ ήταν αρκετά ώστε η Ίντερ να πάρει τη σπουδαία αυτή νίκη. Αρχικά, ο 37χρονος Έντιν Τζέκο στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 1-0, ενώ ο Μικιταριάν τρία λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Η Μίλαν συνέχισε να πελαγοδρομεί στο πρώτο ημίωρο του αγώνα και λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο γκολ, όμως το καταπληκτικό σουτ του Τσαλχάνογλου με το εξωτερικό φάλτσο στο 16' χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 31' ο διαιτητής Μανθάνο έδειξε πέναλτι σε πτώση του Λαουτάρο Μαρτίνες μέσα στην περιοχή από τον Κιάερ, όμως με υπόδειξη του VAR πήρε πίσω την απόφασή του.

Η Μίλαν προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κι έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τους Ντίαζ (49') και Μεσάιας (51') όμως οι προσπάθειές τους πέρασαν δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Ονάνα.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «ροσονέρι» για να ξαναμπούν στο ματς την έχασε ο Τονάλι στο 63', όμως το ευθύβολο σουτ του χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πομπέγκα είχε την τελευταία καλή στιγμή της Μίλαν, όμως το γυριστό που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Ονάνα, ο οποίος «σφράγισε» το 2-0 για την Ίντερ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares