Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 15:01

Τιμήθηκε από τον ΣΠΑΚ Λάρισας ο Γιάννης Τζήμας

Στο επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε το τριήμερο που μας πέρασε η Λάρισα. Η θεσσαλική πόλη φιλοξένησε με ιδιαίτερη επιτυχία το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων – Παλαιμάχων, με ομάδες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη να δίνουν το παρόν.

spak larisa tzimas (2)

Στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθόσφαιρας (ΣΠΑΚ) Λάρισας τίμησε για την προσφορά τους στο μπάσκετ Λαρισαίους που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια, με τους Νέστορα Κόμματο, Γιάννη Λάππα, Βαγγέλη Κουτσουκέρα και Αθηνά Ζέρβα να παραλαμβάνουν εν μέσω χειροκροτημάτων τιμητικές πλακέτες, ενώ βραβεύτηκαν ακόμη και οι Βασίλης Σπανούλης και Δήμος Ντικούδης, που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων.

spak larisa tzimas (3)

Για το αποτύπωμά τους στο μπάσκετ της Λάρισας και όχι μόνο, μπάσκετ τιμήθηκε ο coach του ΑΟ Μυκόνου, ο Γιάννης Τζήμας, καθώς και οι Δημήτρης Τσουγένης, Δημήτρης Ζαχαρακόπουλος, Γιάννης Λαλάκης, Παναγιώτης Γκόλαντας και Θανάσης Πραγκαφίλης, όπως και οι Νίκος Πιτσίλκας και Άρης Ζώης για την συνεισφορά τους στο παγκόσμιο μπάσκετ, ενώ σε μια άκρως συγκινητική στιγμή τιμήθηκε για την άοκνη προσφορά του στο άθλημα ένας σπουδαίος αθλητικός παράγοντας, ο Νίκος Αραπατσάνης.

spak larisa tzimas (4)

Παράλληλα, τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση του 9ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων-Παλαιμάχων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαμπάκας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Θάνος Αδαμόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας.

spak larisa tzimas (5)

Το τουρνουά που διεξήχθη στα κλειστά γυμναστήρια Νεάπολης, Αλκαζάρ και Αγ. Θωμά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τη Λάρισα να καταγράφει παράλληλα και μία πρωτιά σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς η ομάδα γυναικών κατέκτησε στην κατηγορία της το πρωτάθλημα.

spak larisa tzimas (6)

Εκτός του Γιάννη Τζήμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε με τίποτα την προσφορά των Θεσσαλών προπονητών και στο νομό Κυκλάδων, καθώς όσοι που έχουν περάσει από τα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ έχουν διαπρέψει. Ο τεχνικός της ΑΕ Σαντορίνης Θοδωρής Μάμμος, του Μαρπησσαϊκού Βαγγέλης Μουρογιάννης, ο Αριστοτέλης Παπαναστασίου του Άρη Σύρου και ο Ανδρέας Μαύρος είναι οι τέσσερις εξ αυτών με τον τελευταίο βέβαια να έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του και συγκεκριμένα στον Βόλο όντας προπονητής της τοπικής Νίκης.

spak larisa tzimas (7)

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: LarissaPress

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares