×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 12:36

Θα είμαστε όλοι εκεί! [vid]

Ένα βίντεο που φέρει την υπογραφή του Μπάμπη Ιωσηφίδη κυκλοφόρησε σήμερα από τον Πανναξιακό ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού είναι έτοιμη να γράψει ακόμα μία σελίδα στην ιστορία της καθώς για τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην τελική φάση (FINAL-4) του κυπέλλου Ελλάδας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΝ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ακολουθήσουν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας στο FINAL 4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών που θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα στις 4-5 Μαρτίου να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας στο ΔΑΚ Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» την Τετάρτη 1 Μαρτίου μετά τις 18:30 για να παραλάβουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του ταξιδιού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Το τριήμερο που πέρασε ήταν για την Νάξο ένα τριήμερο κεφιού, γλεντιού και ξεφαντώματος με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του νησιού να κυριαρχούν σε κάθε χωρίο, σε κάθε σημείο της Νάξου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Το Σαββατοκύριακο η Νάξος ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού και ο Πανναξιακός ήταν αδύνατο να μην συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 13:19

Πάρτι 80’s από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

O Pannaxiakos AON Volleyball σε συνεργασία με τo The Ocean Club – Naxos την Κυριακή 26/2 διοργανώνουν 80’s party. Σε ρυθμούς ντίσκο θα συνεχίσουμε το αποκριάτικο ξεφάντωμα με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εμείς οι Ναξιώτες γνωρίζουμε…

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η ομάδα μας βόλεϊ γυναικών, μετά τις πανηγυρικές προκρίσεις που πέτυχε επί του Άρη και του Α.Ο. Θήρας, έχει την χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2017.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και της Νάξου, που με τη συγκλονιστική παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Α.Ο. Θήρας συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγαλειώδη νίκη και στην πολύ σημαντική επιτυχία της συμμετοχής του συλλόγου μας σε τρίτο Final-4 κυπέλλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα πρώτα συγχαρητήρια για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού έφτασαν από τα «αδερφάκια» του, το τμήμα μπάσκετ ανδρών, και τον Πανναξιακό ΑΟ με ανακοινώσεις τους που δημοσιεύθηκαν στα σόσιαλ μίντια των αντίστοιχων τμημάτων.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι απέναντι στον Πανναξιακό, με την ομάδα της Νάξου να δείχνει ένα καλό πρόσωπο σε γενικές γραμμές, αλλά τελικά λύγισε στην ανωτερότητα του πρωτοπόρου και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Σελίδα 1 από 28

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35