Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 16:09

Κορονοϊός: Βγάλανε τα στεφάνια για να μην παίζουν μπάσκετ-Τους διώχνει και η αστυνομία!

Κορονοϊός: Βγάλανε τα στεφάνια για να μην μαζεύονται να παίζουν μπάσκετ-Τους διώχνει και η αστυνομία! Παρά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό δεν ήταν λίγοι αυτοί που το Σαββατοκύριακο πήραν μία μπάλα του μπάσκετ και εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό το έριξαν στο μπάσκετ.

Έτσι, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναγκάστηκε να επιστρατεύσει συνεργεία του Δήμου, τα οποία αφαίρεσαν τα στεφάνια από τις μπασκέτες ενώ στη Θεσσαλονίκη “επιστράτευτηκε” η αστυνομία.

Παραθέτουμε τη σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Γλυφάδας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι – μικροί αλλά και μεγάλοι – συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι.

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες.

Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο».

Στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο αστυνομικοί έδιωξαν όσους μαζεύτηκαν να παίξουν μπάσκετ στο γήπεδο του Δήμου στην Παραλία.

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares