Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 21:58

Εκατομμυριούχος πέθανε και άφησε όλη την περιουσία στο σκύλο του την Λουλού

Μια σκυλίτσα έγινε… πολυεκατομμυριούχος όταν το πάμπλουτο αφεντικό της τής άφησε όλη του την περιουσία.

Όταν ο εκατομμυριούχος Μπιλ Ντόρις από το Τενεσί των ΗΠΑ πέθανε, όλοι του οι συγγενείς έμειναν εμβρόντητοι από το περιεχόμενο της διαθήκης του.

Καθώς ο επιχειρηματίας δεν είχε παντρευτεί ποτέ και δεν είχε κάνει παιδιά, οι υπόλοιποι συγγενείς του -λανθασμένα- περίμεναν ότι η τεράστια περιουσία του θα περνούσε κάποια μέρα στα χέρια τους.

Ωστόσο, καθώς δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με την ευρύτερη οικογένειά του, ο Ντόρις αποφάσισε να αφήσει όλα του τα χρήματα σε κάποια που βρισκόταν πάντα στο πλευρό του: την αγαπημένη του σκυλίτσα, Λούλου.

Πριν πεθάνει, ο ίδιος είχε δηλώσει ρητά στη διαθήκη του ότι και τα 5 εκατομμύρια δολάρια που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό, θα περνούσαν στην κατοχή της Λούλου, μετά τον θάνατό του.

Στην διαθήκη, μάλιστα, είχε τονίσει ότι η 8χρονη σκυλίτσα θα περνούσε στην κατοχή μιας καλής του φίλης, που συνήθιζε να προσέχει το κατοικίδιο όταν αυτός έλειπε σε ταξίδια.

Με αυτό τον τρόπο, η φίλη του θα λάμβανε ένα μηνιαίο ποσό σε μορφή καταπιστεύματος για όλα τα έξοδα που έκανε σε σχέση με τη Λούλου.

Από την πλευρά τους, οι συγγενείς προσπάθησαν να προσβάλουν την διαθήκη, αλλά μάταια.

Η τελευταία επιθυμία του Ντόρις έγινε πραγματικότητα και η σκυλίτσα του είναι πλέον εκατομυριούχος.

«Δεν ξέρω εάν θα καταφέρω να ξοδέψω όλα αυτά τα χρήματα για τη Λούλου πριν το θάνατό της, αλλά θα προσπαθήσω. Είναι ένα πολύ καλό σκυλάκι», είπε η φίλη του Ντόρις.

Δείτε τη Λούλου:

 

 

Πηγή: ieidiseis.gr

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares