Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 00:01

Σε ρόλο γκολκίπερ ο περιφερειάρχης Χατζημάρκος στον Πάγο, δεινή σκόρερ η Κατσάνη, έχασε πέναλτι ο Λεονταρίτης [vids]

Τα παιδία παίζει ή τα άτυπα εγκαίνια του γηπέδου του Πάγου; Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έκαναν ο Περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες στο γήπεδο του Πάγου, αλλά το σίγουρο είναι ότι από τις αναρτήσεις στα sosial media πρέπει να το διασκέδασαν.

Μάλλον όλα έγιναν μετά τη Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο, όπου  σύμφωνα με τα βίντεο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος από τη θέση του τερματοφύλακα, τέσταρε την εκτελεστική ικανότητα των συνεργατών του. 

Ο Γιώργος Χατζημάρκος εξέπληξε τους πάντες με την φόρμα που διατηρείτε και παράλληλα με το ταλέντο του στη θέση του τερματοφύλακα, που έδειξε να τη γνωρίζει και πιθανώς ήταν αυτή που αγωνιζόταν στα νιάτα του.

Στο πρώτο βίντεο, η ναξιώτισσα Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων  Ευδοκία Κατσάνη, φαίνεται ότι φέρει τα ποδοσφαιρικά γονίδια των αδελφών της Νίκου και Γιώργου, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι. Εεεε, εδώ που τα λέμε ο Περιφερειάρχης δεν έδειξε τα απαιτούμενα ρεφλέξ....

 Ρεφλέξ, όμως που θα ζήλευαν πολλοί τερματοφύλακες έδειξε στην εκτέλεση από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργο Λεονταρίτη, του οποίου απόκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λεονταρίτης έγραψε χαριτολογώντας στο σχετικό ποστ: 

Μετα από την αποτυχία να σκοράρω,

θα κρεμάσω τα παπούτσια μου...

Αν είναι...δυνατόν.

Ο Χατζημαρκος

μου απέκρουσε πέναλτι...

Τέλος...

Σταματάω το ποδόσφαιρο...

πιθανόν και να παραιτηθώ από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...

 

Την ίδια τύχη είχε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής  Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, που είδε τον Περιφερειάρχη να του λέει εντυπωσιακά ''όχι''.

 

Και συνεχίζουμε... ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, στερώντας του ακόμα μία φορά τη χαρά του σκοραρίσματος.

Εκτός τους Λεονταρίτη, Ζαννετίδη και Κατσάνη, στο γήπεδο του Πάγου ήταν και άλλα μέλη της Περιφέρειας, όπως οι: Μπάρδος, Μουσελης, Χρυσοχοΐδης,  Ευστρατίου, Δαδάος, Νικολής και Διακογεωργίου .

Μάλιστα, ακολούθησε και φιλική αναμέτρηση, με το ρεπορτάζ να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη αναφορικά με το σκορ και την απόδοση των συμμετεχόντων... 

 

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares