Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 15:22

Η … συνήθεια, το σπίτι και τα ελληνικά [pics]

Ο σύνδεσμος της ΑΕΚ Νάξου έκοψε τη πίτα του το βράδυ του Σαββάτου με τιμώμενο πρόσωπο τον Μιχάλη Παυλή παρουσία Τσιρίλο, Ρόβα και περίπου 150 φίλων της ομάδας Ο σύνδεσμος της ΑΕΚ Νάξου έκοψε τη πίτα του το βράδυ του Σαββάτου με τιμώμενο πρόσωπο τον Μιχάλη Παυλή παρουσία Τσιρίλο, Ρόβα και περίπου 150 φίλων της ομάδας

Από τη στιγμή που βρέθηκε η αποστολή της ΑΕΚ στη Νάξο ήταν λογικό οι συνδεσμίτες, οπαδοί και φίλοι της ομάδας να αδράξουν την ευκαιρία και να κόψουν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδέσμου. Η εκδήλωση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία που βρίσκονται στους πρόποδες του Κάστρου (στο παλιό φούρνο του Σαντοριναίου) και ο χώρος αποδείχτηκε μικρός καθώς βρέθηκαν τουλάχιστον 150 φίλοι της ομάδας.

Στο επίκεντρο όλων ο Μιχάλης Παυλής (σ.σ. αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο πρόσφατα λόγω προβλήματος υγείας) που έκοψε τη πίτα σε πλήρη αποθέωση και με τον Ρόβα να τον πειράζει λέγοντας «μα πόσες πίτες επιτέλους θα κόψεις φέτος ρε Μιχάλη;». Στο πλευρό του βρέθηκαν και οι Βασίλης Ρόβας (έχει αγωνιστεί στον Πανναξιακό το 2003 όταν και ξεκίνησε τη καριέρα του) Μπρούνο Τσιρίλο, με τον Ρόβα, το πειραχτήρι της παρέας να ζητάει από τους φίλους της «Ένωσης» να πιέσουν τον Ιταλό αμυντικό της ΑΕΚ να μιλήσει στα …Ελληνικά. Με τον Τσιρίλο όμως να χαμογελάει και να αρνείται ευγενικά…

Αγιά Σοφιά

Το κλίμα όπως είναι αυτονόητο ήταν γιορτινό με πολλά κεράσματα και άφθονο φαγητό και ποτά που προσφέρθηκαν από τους συνδεσμίτες ώστε η γιορτή να μην έχει …τέλος. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο Βασίλης Βαλληνδράς, πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού (με δύο θητείες) και γνωστός σε όλους μας για τα συναισθήματα του υπέρ της ΑΕΚ, ο Γιώργος Καμβύσης (αν και η σχέση του με το ποδόσφαιρο ως αθλητής δεν είναι η καλύτερη) αλλά και ο Βασίλης Φλεριανός (πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού) εκ μέρους της διοίκησης της οικοδέσποινας ομάδας… Οι παίκτες της ΑΕΚ ουσιαστικά έγιναν …χαλί να τους πατήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ καθώς δεν είπαν όχι σε καμία πρόταση για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Βασικό θέμα στα συνθήματα τόσο η άνοδος στις επόμενες κατηγορίες όσο και η επικείμενη κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς» του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφια με τις μπουλντόζες να δουλεύουν εδώ και μερικές ημέρες ακατάπαυστα.

Αγάπη

Από την πλευρά του συνδέσμου, ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος ως πρόεδρος χαιρέτησε τους εκπροσώπους και παρευρισκόμενους και ευχήθηκε η νέα χρονιά να βρει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια και σύντομα στο νέο της γήπεδο και ο Νίκος Σκουλάτος (από τους πλέον γνωστούς αεκτζήδες στο νησί) δήλωσε συγκινημένος για τη παρουσία της αγαπημένης του ομάδας στο νησί και χαρακτήρισε ως όνειρο ζωής το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βέβαια όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει ξεχάσει κανέναν στη Νάξο, όπου το 2003 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανναξιακό στην Δ΄ Εθνική. «Είμαι πολύ συγκινημένος που επιστρέφω, γιατί τη Νάξο τη θεωρώ σπίτι μου. Μπορεί να μην είμαι από εδώ, αλλά η καριέρα μου ξεκίνησε από αυτό το νησί. Έχω ακόμη εδώ ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε και ευχαριστώ που μου το δείχνουν έμπρακτα. Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι να τους το ανταποδώσω και όσο βρίσκομαι στην ΑΕΚ να τιμάω αυτή τη φανέλα. Βλέπω ότι η ομάδα έχει και εδώ πάρα πολλούς φίλους και την αγαπούν υπερβολικά. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στους φιλάθλους μας εδώ και σε όλη την Ελλάδα». Σχολιάζοντας την ερώτηση σχετικά με τα συναισθήματά του που θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα, τόνισε: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ, έτυχε αυτή τη στιγμή η ομάδα να βρίσκεται στη Γ' Εθνική, ελπίζω να κερδίσουμε αύριο και να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στη Σούπερ Λίγκα, εκεί που ανήκει η ομάδα». Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την αφαίρεση βαθμών που αποφάσισε η ΕΠΟ, αρκέστηκε να απαντήσει: «Κανένα σχόλιο. Συνεχίζουμε να κερδίσουμε κάθε αγωνιστική».

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας εδώ

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Κόσμος του Πανναξιακού Πιστεύουμε στο όνειρο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares