Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 22:01

Σας ευχαριστούμε, μας κάνατε υπερήφανους

Μία ημέρα μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Γυναικών, όπου ο Πανναξιακός ΑΟΝ νίκησε 3-0 τον Ηρακλή, τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Αθήνας εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο συγχαίρει και ευχαριστεί ολόκληρη την ομάδα βόλεϊ

Το δελτίο τύπου

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Νάξου μια καταπληκτική, αν όχι "ονειρική" παρουσία της γυναικείας ομάδας volley του Πανναξιακού, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα "παρκέ" της Α1, μια πορεία-παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας, αλλά και του Ναξιακού Αθλητισμού.

Ο Πανναξιακός ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία του φίλαθλου κόσμου του, όσον αφορά την παρουσία στο μεγαλύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του γυναικείου volley, αφού τερμάτισε 5ος, συγκεντρώνοντας 43 βαθμούς, 7 μόλις βαθμούς λιγότερους από τον Παναθηναϊκό, που τερμάτισε στην 4η θέση, κάτι που σημαίνει οτι αν η ομάδα είχε μπει λίγο πιο σοβαρά σε 1-2 ματς, θα μπορούσε τώρα να βρίσκεται ακόμη και στα play-off του πρωταθλήματος.

Δεν πειράζει! Ο Πανναξιακός από φέτος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά, γιατί αποτελεί το "καμάρι" της Νάξου και γιατί θα πρέπει να στηριχθεί από όλη τη Ναξιακή κοινωνία.

Ο Πανναξιακός τερμάτισε στο πρωτάθλημα, πίσω από τους μεγάλους και ιστορικούς Συλλόγους της Αθήνας και της Ελλάδας, κάτι που σημαίνει οτι ως επαρχιακή και μάλιστα νησιώτικη ομάδα - που γνωρίζουμε τι σημαίνει να ανταγωνίζεται τους αθηναϊκούς Συλλόγους - έκανε την υπέρβαση και στην καρδιά κάθε φίλαθλου και κάθε Ναξιώτη έχει τερματίσει 1ος!

Ο Πανναξιακός, με τη φετινή του παρουσία και την άκρως επιτυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα, έφερε στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων της χώρας το νησί μας, απέσπασε την εκτίμηση και την αναγνώριση ακόμη και των μεγάλων του αντιπάλων και φυσικά, προσέφερε χαρά και υπερηφάνεια σε κάθε Ναξιώτη, που "διψά" για επιτυχίες και θέλει να βλέπει τον τόπο του να προοδεύει σε κάθε τομέα!

Εμείς, ως πιστοί φίλαθλοι αυτής της ομάδας και ως Ναξιώτες απευθυνόμαστε σε κάθε παίκτρια ξεχωριστά, στον προπονητή κ. Κόβαζιτς, στον τεχνικό διευθυντή κ. Τουρσούγκα, σε κάθε μέλος της Διοίκησης και σε όποιον εργάζεται για το Σύλλογο και σας λέμε: "Σας ευχαριστούμε!"

Από τη χθεσινή, τελευταία "παράσταση" της ομάδας, που κατατρόπωσε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 3-0 (αν και ο τελευταίος αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες), έχουμε να πούμε μόνο ένα: Παννάξα, φέρε μας το Κύπελλο!!!!!

Κι αυτό, γιατί ως γνωστόν, ο Ηρακλής θα είναι ο αντίπαλός μας στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει οτι μετά τη χθεσινή "πρόβα-τζενεράλε", λογικά, ο Πανναξιακός βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό!

Πλέον, τα μάτια όλων στρέφονται στο final 4 και ποιος ξέρει...μπορεί το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής, 30/3, το Κύπελλο Ελλάδος να ταξιδεύει για Νάξο!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares