Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 19:47

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τον Σ.Φ. Πανναξιακού Αθηνάς

Το ''pannaxiakos Athens club'', που βρίσκετε πάντα δίπλα στα αγωνιστικά τμήματα του Πανναξιακού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει και ευχαριστεί την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας συγχαίρει και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. για την άψογη προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση της εκδρομής των φιλάθλων του Πανναξιακού, στην Πύλο, κατά τη διάρκεια του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Δύναμη του Πανναξιακού είναι οι οπαδοί του, μέσα κι έξω από το νησί του" και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από ένα τόσο σπουδαίο "ραντεβού" της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού, για ακόμη μια φορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν στο πανελλήνιο, πως αυτός ο Σύλλογος διαθέτει πέραν όλων των άλλων και φοβερούς οπαδούς!

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και στον κ. Μανώλη Κορακίτη, για τη συνδρομή του στην ασφαλή μετακίνηση των φιλάθλων, προς και από την Πύλο.

Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στη διοργάνωση και επόμενων εκδρομών των φιλάθλων, οι οποίοι πάντοτε θα βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου.

 Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares