Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 19:29

Οι κοινωνικές πρωτοβουλίες της ΠΕΦΟ Σερίφου.

Στις 24 Ιανουαρίου του 2004 ιδρύθηκε το παράρτημα Σερίφου της ΠΕΦΟ και με αφορμή την συμπλήρωση των δέκα χρόνων λειτουργίας της, εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο για την δεκαετή δράση της.

Οι ίδιοι περιγράφουν το πως αντιλαμβάνονται το θέμα.

«Σκοπός του παραρτήματος είναι η προσφορά του, η συμβολή του και η συμμετοχή του στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας. Με την παρουσία του  σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κοντά στους νέους στηρίζοντας τους και επιβραβεύοντας τις επιδόσεις τους, την ευαισθησία του σε θέματα υγείας, τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων και εθίμων, πάντα κοντά στους συμπατριώτες μας, ακούγοντας τα προβλήματα τους και στηρίζοντας τους με κάθε τρόπο, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα μας.»

Ακολουθεί ένας λεπτομερής απολογισμός των δράσεων του συλλόγου.

Οι κοινωνικές προσφορές γίνονται με διάφορους τρόπους.

Με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης σε οικογένειες και στρατευμένους που είχαν μεγάλη ανάγκη  και με την προσφορά δώρων στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού.

Ακόμη την διετία 2009-2010 αγοράστηκαν και δωρήθηκαν στο Αγροτικό Ιατρείο Σερίφου, ένα Προθρομβινό μετρο και ένας Βιοχημικός Αναλυτής Αίματος, συνολικής αξίας 13.200 ευρώ!

Πέρυσι αγοράστηκε τοποθετήθηκε στο νηπιαγωγείο, πλήρης και πιστοποιημένη παιδική χαρά και το ποσό της αγοράς καλύφθηκε εξολοκλήρου από την ΠΕΦΟ ΣΕΡΙΦΟΥ.

Συζητώντας με τον πρόεδρο Γιάννη Λυμβαίο, τον ταμία Νατάλιο Μποφίλιο και τον Μάνο Ρεβύνθη, κατα λαβαίνεις, ότι η αγάπη για την ομάδα τους εμπνέει.

Ακόμη και στην κατασκευή του γηπέδου του ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ βοήθησαν και γενικά ανέρχεται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ το ποσό που διέθεσε η ΠΕΦΟ στην κοινωνία μέσα στα δέκα χρόνια που λειτουργεί.

Αποδεικνύουν και αναδεικνύουν την μεγάλη κοινωνική δύναμη του ποδοσφαίρου, όταν οι άνθρωπο που το διαχειρίζονται το αγαπούν και είναι αντάξιοι του!  

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares