Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 13:34

Σ.Φ. Πανναξιακού: Οφείλουμε να είμαστε κοντά

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας (pannaxiakosAthensclub) από την 1η μέρα της ίδρυσης του βρίσκεται ενεργά δίπλα στην ομάδα της Νάξου, στηρίζοντας την, τόσο στις καλές, όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Συνεπώς δεν θα μπορούσε να λείψει από την κρίσιμη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και θα σηματοδοτήσει την μετέπειτα πορεία του Συλλόγου.

Μάλιστα το clubεξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία καλεί όλους τους Πανναξιακούς να συμμετάσχουν σε αυτή την σημαντική συνάντηση:

"Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης Μελών και Φιλάθλων του Πανναξιακού Α.Ο., που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 9/6/2014 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο Παντάνασσας, μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Φιλάθλων Αθήνας θα παρευρεθούν, προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους για τα πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, αλλά και να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία μιας τέτοιας συνέλευσης, έπειτα από τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ' Εθνική και τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα, μετά από 3 χρόνια παρουσίας σε Εθνικά πρωταθλήματα, ο φίλαθλος κόσμος του Πανναξιακού οφείλει να δώσει το παρόν και σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον της ομάδας.

Καλούμε από την πλευρά μας και τον φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού από το νησί μας να παρευρεθεί σε αυτήν την ανοικτή συγκέντρωση, έτσι ώστε να ακουστούν όσον το δυνατόν περισσότερες απόψεις και ιδέες για να ξαναφέρουμε όλοι μαζί το Σύλλογο σε τροχιά επιτυχιών.

Ένας Σύλλογος, που αποτελεί πολιτιστικό και αθλητικό κεφάλαιο για τη Νάξο, έχει διαχρονικά προσφέρει μέσω της λειτουργίας του στον τοπικό αθλητισμό και στην τοπική κοινωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση και προβολή του τόπου μας, μέσω εκτεταμένης δημοσιότητας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αναμένουμε σε αυτήν την κρίσιμη συνέλευση να παρευρεθούν και νεοεκλεγέντες εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, καθένας που αγαπά, νοιάζεται και ενδιαφέρεται για αυτόν το Σύλλογο οφείλει να δείξει τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή του.

Εξάλλου, ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ανήκει σε κάθε Ναξιώτη και κάθε Ναξιώτισσα".

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares