Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 22:21

Πρωτομηνιά η «πράσινη» πίτα με Τότη…!!!

Την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 19:08 (!) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού Πάρου – Αντιπάρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδέσμου στην Παροικία.

Η τιμή εισόδου θα είναι 5€ κατά άτομο και περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ. Ο ευρών το φλουρί θα κερδίσει δώρα από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με τους νικητές να παίρνουν πλούσια δώρα, όπως ποδήλατο, τηλεόραση, επαγγελματική καφετιέρα, τάμπλετ, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και αναμνηστικά από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ αντίστοιχα.

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση αυτή θα είναι ο παλαίμαχος άσος της ομάδας ποδοσφαίρου του τριφυλλιού, ο Τότης Φυλακούρης. Εκτός από ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ ο Φυλακούρης είχε αναλάβει και χρέη υπηρεσιακού προπονητή το 2005 (αντικαθιστώντας το Ζντένεκ Σκάζνι έως ότου να αναλάβει την ομάδα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι) έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα: 5-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και 1-0 την Σεβίλλη για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι πάντα θα είναι ένας «στρατιώτης» του Παναθηναϊκού και θα είναι δίπλα στην ομάδα από όποιο πόστο χρειαστεί γι αυτό το λόγο είναι εξαιρετικά αγαπητός στους φιλάθλους του τριφυλλιού.

Όσοι θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του συνδέσμου θα παρακολουθήσουν και ζωντανά μέσω τηλεοπτικής κάλυψης την εκτός έδρας αναμέτρηση των πρασίνων κόντρα στον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Super League.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

PITA PAO PAROY 2015

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares