Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 00:05

Στρατιώτης στην υπηρεσία του Πανναξιακού ο Καρούσης

Ο Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας με αφορμή την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28.6.2015 και μετά το δημοσίευμα στο ενημερωτικό site, naxostimes.gr με θέμα την παραίτηση του μέλους της Διοίκησης κ. Δ. Καρούση, εκφράζει την θλίψη του και την απογοήτευσή του στο άκουσμα αυτής της είδησης. 

Ο Σ. Φ. Αθήνας αναγνωρίζει στο πρόσωπο του κ. Καρούση έναν άνθρωπο "στρατιώτη" στην υπηρεσία του Πανναξιακού με μακρόχρονη και πολυσχιδή στήριξη όλων των αθλημάτων του Συλλόγου, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει συμβάλλει ποικιλοτρόπως, ώστε ο Πανναξιακός να συνεχίζει μέσα σε δύσκολες συγκυρίες να πρωταγωνιστεί και να έχει επιτυχίες.

Δείγμα αυτής της στήριξης αποτελεί η φετινή πορεία του Πανναξιακού, με την κατάκτηση του ντάμπλ Κυκλάδων και με την παρ' ολίγο επάνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου στη Γ' Εθνική.

Ο κ. Καρούσης υπήρξε άοκνος συμπαραστάτης των ανθρώπων που έχουν κατά καιρούς αναλάβει τις τύχες του Συλλόγου από το νησί, όλα αυτά τα χρόνια, που ο Πανναξιακός πέρασε δύσκολες στιγμές. Διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, όραμα και πίστη για να βρίσκεται ο Πανναξιακός στα "σαλόνια" των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων.

Η δέσμευσή του για προσφορά στο Σύλλογο, είτε ως διοικητικός παράγοντας, είτε ως απλός φίλαθλος, αποτελεί απόδειξη της αγάπης, του ενδιαφέροντος, του πάθους του για τον Πανναξιακό, αλλά και για το ίδιο το νησί.

Πιστεύουμε ακράδαντα οτι εγγύηση για το μέλλον του Πανναξιακού αποτελούν άνθρωποι καταξιωμένοι και ικανοί, σαν τον κ. Καρούση και γι' αυτό το λόγο, θεωρούμε οτι ο Σύλλογος σε αυτήν την μεταβατική καμπή που βρίσκεται δεν έχει την "πολυτέλεια" να χάνει τέτοιους ανθρώπους.

Τον καλούμε, αν και δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησής του, να ανακαλέσει την απόφασή του αυτή, για το καλό του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares