Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 11:34

Το μήνυμα των ULTRAS...

Η συμβολή τους στην φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία του Πανθηραϊκού ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική, αφού σε κάθε παιχνίδι, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας έδιναν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα της καρδιάς τους.

Ο λόγος για τους Ultras, τους οργανωμένους φίλους του Πανθηραϊκού, οι οποίοι με το δικό τους μήνυμα, ευχαριστούν τους συντελεστές της επιτυχίας:
ΤΕΛΟΣ!!! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΡΑ Ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΟΛΩΝ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ.ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ ΤΟ ΔΙΓΓΕΛΙΔΗ ΤΟ ΣΥΚΚΑΚΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ! ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΡΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ...
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!
ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ!

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares