Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 20:22

Υπόδειγμα ήθους από Διαμαντίδη

Η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Πάρο και η συνάντηση που είχε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Νάουσα με τα μέλη του συνδέσμου φίλων του Παναθηναϊκού του νησιού έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο σε όλα τα αθλητικά σάιτ από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όπου αναφορά έγινε και στο πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Η Πράσινη».

Το «SportCyclades» σεβόμενο στην μέχρι τώρα παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων και μη δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία εάν οι δηλώσεις του πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού περί ανάληψης των παιδικών τμημάτων του συλλόγου ισχύουν, ή όχι όπως διέψευσε αργότερα ο ίδιος. Παρότι, όμως, γνωρίζουμε τι ισχύει…

Εμείς, ωστόσο, θα προβούμε σε μια – ακόμη - αποκάλυψη που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής ανάμεσα στον «3D» και στα μέλη του «πράσινου» συνδέσμου. Συγκεκριμένα, ένα πολύ καλό στοιχείο που έδειξε ο Διαμαντίδης κι όλοι τον επιβράβευσαν για αυτό είναι το γεγονός πως αρνήθηκε ευγενικά στην φωτογράφιση με το πανό του συνδέσμου να κρατάει και την εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής που λίγα λεπτά νωρίτερα του είχε προσφέρει ο πατήρ Στυλιανός Μπιζάς.

Για ακόμη μια φορά ο Διαμαντίδης έδειξε το ήθος που τον διακρίνει και τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, αφού έβαλε χώρια τα συναισθήματα που τρέφει για τον Παναθηναϊκό και αυτά για την θρησκεία. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το ήθος του. Να θυμηθούμε όταν σε αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού προστάτεψε τον φίλο του και αντίπαλο στο παρκέ Βασίλη Σπανούλη να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια όταν οι οπαδοί του τριφυλλιού του πετούσαν αντικείμενα, ή όταν φίλος των ερυθρολεύκων ζήτησε από τον Διαμαντίδη να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία με τα δύο του παιδιά, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Αυτές οι μικρές μα συνάμα σημαντικές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η Euroleague τον «βάφτισε» ως θρύλο της διοργάνωσης και τον βράβευσε για αυτό. Όπως είχε δηλώσει και ο Αργύρης Πεδουλάκης στις 31 Μαρτίου στην κρατική τηλεόραση: «Είναι πρότυπο και η ζωή του θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία…».

13936868 1813496235561639 207490728 n

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το μήνυμα των ULTRAS... Με κόσμο στη Σύρο ο Πανναξιακός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares