Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 21:30

«Παννάξα ολέ, έχω αρρωστήσει και τα βλέπω όλα μπλε»…

Μεγάλες πιένες έζησε το ΔΑΚ Νάξου την Κυριακή το απόγευμα. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα έκαναν μια …χαψιά την Νίκη Αμαρουσίου, αλλά και ο κόσμος του Πανναξιακού δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κι έστησε το δικό του πάρτι στην κερκίδα!

Ένα πάρτι που ξεκίνησε από το Σάββατο με τη νίκη του γυναικείου τμήματος βόλεϊ επί του ΑΟ Θήρας, συνεχίστηκε με το «Χ» επί του πρωτοπόρου ΑΟ Σύρου στο ποδόσφαιρο και ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα στο μπάσκετ ανδρών.

Υποδειγματική συμπεριφορά χωρίς ακρότητες, από την αρχή μέχρι το φινάλε, διαρκής υποστήριξη στην ομάδα και ένα ΔΑΚ από τα παλιά στον αέρα!!! Με το σύνθημα που κυριαρχεί το όλο σαββατοκύριακο στη Νάξο «Παννάξα ολέ, έχω αρρωστήσει και τα βλέπω όλα μπλε», ομάδα και κόσμος έδωσαν ρεσιτάλ.

Ήταν η καλύτερη αρχή και το πιο δυνατό ζέσταμα για τον κόσμο σε μια δύσκολη για τον Πανναξιακό συνέχεια. Άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο ευχαριστούν τον κόσμο για την παρουσία του, που τους …έσπρωξε προς την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

«Νιώθαμε πως παίζαμε σε μεγάλα γήπεδα, όπως το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ», έλεγαν μετά το τέλος του ματς στις μεταξύ τους κουβέντες και θέλουν να πιστεύουν σε ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

Άλλωστε ο Πανναξιακός είναι μια οικογένεια. Ο κόσμος του νησιού της Αριάδνης αποτελεί τον έκτο παίκτη σε κάθε προσπάθειά τους και μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα ισχυρό ...μείγμα ομάδας και οπαδών θα δώσει την ευκαιρία να έρθει η παραμονή στις εθνικές κατηγορίες.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares