×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 11:45

The source of dreams is.. Pannaxiakos!

ΑΟ Πανναξιακός - Πανναξιακός ΑΟΝ (μπάσκετ και βόλεϊ), αθλητές - αθλήτριες, προπονητικά τιμ, αλλά και ο κόσμος, δηλώνουν έτοιμοι για ένα Σάββατο που αναμένεται να τα «δει όλα μπλέ»...

Πλούσιο το μενού το αυριανό. Ένα Σάββατο γεμάτο Πανναξιακό! Μία ημέρα που από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάμε λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ - 12:00)

17201396_10154520551558247_4037175047035572674_n.jpg

Με την γνωστή συνταγή 

Έμειναν 8 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και ο Πανναξιακός έχει μπροστά του 8 «ΤΕΛΙΚΟΥΣ».

Το ροζ φύλλο αγώνα με τον Προμηθέα δεν ήταν παρά ένα μικρό βήμα για τη σωτηρία του Πανναξιακού και οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα γνωρίζουν πολύ καλά  ότι θα πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους για να σωθεί η ομάδα.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι ωστόσο καθώς ο Έσπερος Λαμίας ευρισκόμενος στην 4η θέση της βαθμολογίας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και σαφώς θα αύριο θα κυνηγήσει το ροζ φύλλο αγώνα, αφού έχει ως απώτερο σκοπό να παραμείνει ψηλά. Η νίκη του επί του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική με 76-58 ήταν επιβλητική.

Από την μεριά ωστόσο του Πανναξιακού παίκτες και προπονητικό τιμ, μετά από το σερί των τελευταίων καλών εμφανίσεων και τις νίκες επί Κάδμου και Προμηθέα έχουν ανακτήσει την αισιοδοξία περί παραμονής στην Γ’ Εθνική. Ο πρώτος γύρος μπορεί να μην πήγε τόσο καλά για την ομάδα του Τάσου Βάβουλα, ωστόσο το θετικό είναι ότι στα ματς των τελευταίων ημερών, όπου κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός, ο Πανναξιακός παίρνει αυτό που θέλει και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο.

Η κίνηση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα όπου θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου γίνεται με δαιμονιώδη ρυθμό, αφού οι φίλοι του συλλόγου από την αρχή της σεζόν έχουν δείξει την αμέριμνη συμπαράστασή τους στην ομάδα. 

Με την γνωστή συνταγή λοιπόν παίκτες και κόσμος δηλώνουν έτοιμοι για ακόμα μια μεγάλη νίκη που θα φέρει τον Πανναξιακό ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της παραμονής.

Δείτε συνοπτικά όλες τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν.

Σάββατο 11 Μαρτίου

Δ. Περιστεράκης 12:00 Πανναξιακός-Έσπερος Λαμίας Ορφανός Εμμ.-Γαρινή

Κυριακή 12 Μαρτίου
Αταλάντης 17:00 Λοκρός-Κάδμος Τσάτσης-Σκαλτσής (Χριστοδούλου Γ.)
Θήρας 17:00 ΑΕ Σαντορίνης-Προμηθέας Χαλ. Καμήτσος-Κανελλόπουλος
Βαρδινογιάννειο 16:00 ΟΦΗ-Πόλις Μακρόπουλος-Λεκατσάς (Ευαγγελινός)
Στ. Βενέτης 19:30 Διαγόρας Δρ.-Πεντέλη Αναστασίου-Πλιάκας (Πετράκης Μιχ.)
Κω 16:30 Ιπποκράτης Κω-Νίκη Αμαρουσίου Γεράνιος-Καββαδάς

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ - 15:00)

SDHGRHJTYJTRUKRYTKT_YIUKLTUYILYUL.jpg

Κατάμεστο το κλειστό, αποθέωση αλλά και νίκη

Επιστροφή στη.. γη και στις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα για τον Πανναξιακό.  Το Κύπελλο και οι πολύ μεγάλες εμφανίσεις αφήνονται πίσω για τις αθλήτριες του Γιώργου Ρούση, αφού πλέον ο στόχος δεν είναι άλλος από την τρίτη και ίσως της δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Πανναξιακός αύριο στις 15:00 υποδέχεται τους πάντα επικινδύνους Μακεδόνες Αξιού για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ταξίδι στην Αθήνα αλλά και η κρισιμότητα των αγώνων για το Final 4 του Κυπέλλου σαφώς έχουν φέρει κούραση στις παίκτριες του συλλόγου, αφού μετά το ματς με τον Άρη στην Πυλαία για το Πρωτάθλημα, έδωσε πάρα πολλούς αγώνες.

Ωστόσο η διαφορά που απέχει ο Πανναξιακός από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό (2 βαθμοί) είναι ένα ακόμη έξτρα κίνητρο, καθώς οι πράσινες έδειξαν ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση και το ενδεχόμενο οι Ναξιώτισες να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Σίγουρα αυτές οι αναμετρήσεις κρύβουν μεγάλους κινδύνους και για αυτόν τον λόγο σύσσωμη η ομάδα πρέπει να προσέξει αρκετά ώστε να μην βρεθεί προ-εκπλήξεων. Οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στη Νάξο γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον τον αντίπαλό τους, ενώ οι 2 εβδομάδες αποχή από το πρωτάθλημα, ήταν πολύ σημαντικές ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός από την μεριά του, μετά και από την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της Ευρώπης όπου κυριάρχησε πλήρως επί της Αστερίξ, ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος στην Πυλαία με τον Άρη. Η ομάδα του κ. Κοβάσεβιτς δείχνει ασταμάτητη αυτόν τον καιρό, ωστόσο ο Άρης στην έδρα του μεταμορφώνεται με αποτέλεσμα και αυτό το παιχνίδι να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ελπίδα Αμπελοκήπων, σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι για τις αθλήτριες του κ. Καζάζη, ενώ ο ΑΟ Θήρας φιλοξενείται στον Εύοσμο από τον Αίαντα, με την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου να θέλει να εκμεταλλευτεί την ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του Άρη από τον Ολυμπιακό και να κλειδώσει ουσιαστικά την 4η θέση και την συμμετοχή του στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ - 20:00)

SETHRTUJERUJN_R5JINRTKRYTOYUML.jpg

Η πιο μεγάλη ώρα είναι..αύριο!

«Καμίνι» θα θυμίζει αύριο το βράδυ το ΔΑΚ Νάξου αφού η ζήτηση των εισιτηρίων για τον πολύ μεγάλο ημιτελικό του Πανναξιακού με τη Λάβα Εμπορείου είναι μεγάλη. Ματς της χρονιάς για την ομάδα του κ. Προμπονά, απέναντι στους Σαντορινιούς που πολύ πιθανόν να έχουν τη στήριξη οπαδών τους.

Και όπως είπαμε στον τίτλο, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Και για να είμαστε πιο σαφής..αύριο το βράδυ στις 20:00! Ραντεβού για έναν αγώνα φωτιά ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν όσο τίποτα να βρεθούν στο τελικό απέναντι στον ΑΟ Σύρου.

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην πολύ μεγάλη αναμέτρηση του Πανναξιακού με τη Λάβα Εμπορείου, η οποία αν και πήρε αρκετές αναβολές, αναμένεται να τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αφού λίγο πολύ στο πρωτάθλημα τα πράγματα έδειξαν να ξεκαθαρίζουν, τουλάχιστον όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Οι παίκτες του κ. Προμπονά πάνοπλοι προετοιμάζουν το έδαφος. Μπορεί η ήττα από την Θύελλα να έκοψε τη φόρα που είχαν πάρει μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Σύρου αλλά και τη νίκη επί του Φιλωτίου, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ο Πανναξιακός τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ότι πατάει καλύτερα στους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος δεν ήταν ο αναμενόμενος συγκριτικά με το μέγεθος του συλλόγου, ωστόσο το κύπελλο παραμένει από την αρχή της σεζόν διακαής πόθος όλων στο σύλλογο.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι ο Πανναξιακός φέτος αγωνιζόμενος εντός έδρας με τη Λάβα Εμπορείου κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας με 2-1 με δύο γρήγορα τέρματα του Σκούπρα και του Λίκα, ενώ για την ομάδα της Σαντορίνης είχε μειώσει το σκορ ο πρώτος σκόρερ της Λάβας ο Αριστοτέλης Ντεκίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ζαράνης με βοηθούς τους Μουτάφη και Ψαρρά

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares