×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 01:44

Ο Σιφνιός Παναθηναϊκός ''Αντώνης'' που αποθέωσε τους Μπονόβα και Κελεσίδη

Μία μοναδική στιγμή κατέγραψε η κάμερα του kaipoutheos.blogspot.gr στο λιμάνι της Σίφνου, όπου κατά την αναχώρηση του Τάκη Κελεσίδη και Ανδρέα Μπονόβα ο γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα στο νησί ''Αντώνης'', αποθέωσε τους δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές ανάβοντας μάλιστα ένα καπνογόνο.

Ο Σιφνιός φίλαθλος έδειξε τον τρόπο που θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλοι μας το ποδόσφαιρο και έπραξε το ίδιο όπως είχε κάνει όταν είχε επισκεφθεί το νησί άλλη μία δόξα του ποδοσφαίρου, ο Μίμης Δομάζος, τον οποίο βέβαια λάτρεψε ως φίλαθλος του «τριφυλλιού».

Να σημειωθεί ότι οι δύο δόξες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο νησί στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου της αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Κελεσίδη. 

Το σχετικό βίντεο

 

Στο σχετικό Post στη σελίδα στο facebook το γνωστό blog, αναφέρει:

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ.
Ο Αντώνης αν και φανατικός Παναθηναϊκός ξέρει και τιμά όσους το αξίζουν σε όποια ομάδα και αν ανήκουν. Ετσι λοιπόν όπως είχε κάνει και στον Δομαζο και ειχε ανάψει καπνογόνα έτσι κάνει και στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Τακη Κελεσιδη και Αντρεα Μπονοβα κατα την αναχώρηση τους απο την Σίφνο .Στις δύσκολες ποδοσφαιρικά μέρες που ζούμε ο Αντώνης επιμένει να είναι ένας υγιής φίλαθλος

Το σχόλιο του Ανδρέα Mπονόβα στο Post που μοίρασε ευχαριστίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares