Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 21:35

Τα ματς του 5ου ομίλου με μία ματιά

Διαβάστε τι έγινε στα παιχνίδια του 5ου ομίλου στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πέρασε απ' το... κλουβί!
Η Πεύκη νίκησε τον Ατσαλένιο (2-0) δείχνοντας ανεπηρέαστη από τη φυγή του Γιάννη Γκούμα!
Ο Ατσαλένιος ανέκαθεν αποτελούσε ένα σύνολο που στηρίζονταν ως επι τω πλείστον στην έδρα του. Άλλωστε πέρυσι, οι ''πράσινοι'' γνώρισαν μονάχα μια ήττα στο ''σπίτι'' τους από την Ερμή Ζωνιανών. Χθες ωστόσο η Πεύκη παίζοντας έξυπνα και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα λάθη των ''πρασίνων''... απέδρασε με το ''διπλό'' από το Ηράκλειο επικρατώντας του ΠΟΑ με 2-0. Η ομάδα των βορείων προαστίων λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση Γιάννη Γκούμα από την τεχνική ηγεσία δεν έδειξε να είναι επηρεασμένη, τουναντίον, πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι.   
Ιδανική εκκίνηση
Μόλις στο 10' ο Κολιός έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την πάσα του Ματσου και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 35' ο Ιορδανίδης διπλασίασε τα τέρματα των ''μπλε'' και κάπου εκεί τα πράγματα τελείωσαν για τους γηπεδούχους. Μάλιστα στο 89' ο ίδιος ποδοσφαιριστής  θα μπορούσε να είχε επεκτείνει το σκορ όμως δεν μπόρεσε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Συνάνη. Διαιτητής ήταν ο Χρυσός με βοηθούς τους Μαραγκουδάκη και Κανελλάκη (Χανίων)
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Φραγκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Μ., Πλουσής, Συσκάκης, Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (69' Γιακουμάκης Γ.), Βρεττός (46' Καλομοίρης).
ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Σεμπέκος, Μάτσος (74' Γκίκας), Ιορδανίδης, Τοπούζης (78' Μαρκομιχάλης), Κακλαμάνος (84' Θεοδωρόπουλος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Ιδανικά μπήκε στη σεζόν η Προοδευτική που επιβλήθηκε του Εθνικού Αστέρα με 1-0. Οι ''κόκκινοι'' στο 24' κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Λαζούρα, ο οποίος ήταν τελευταίος παίκτης. Παρ' όλα αυτά, ο Μπίνας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντίκο που απέκρουσε. Στο 27' η μπάλα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους αφού ήταν η σειρά των Πειραιωτών να στήσουν τη μπάλα στη άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πολύπειρος Ζαχαρόπουλος ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Στο 40' η ''Προο'' θα μπορούσε να είχε κάνει δυο τα τέρματα της όμως ο Αλεξίου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αγγελόπουλου. Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Μητάρη και Λάμπρου

Διαιτητές: Δραγάτης, Μήταρης-Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Τσιαμπουρής): Μπαντίκος, Τασσόπουλος, Λημνιός, Λαζούρας, Μποχώνης, Νυφαδόπουλος, Μπούμπας, Μακαρονάς (60' Κολλιούσης), Αλεξίου, Κοξαράκης (70' Πλατίγκος), Ζαχαρόπουλος (85' Μαυρουδής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Αγγελόπουλος, Ζούπα, Φούρναρης, Τριανταφύλλου, Πλακάς, Γραμμόζης (30' Αδαμάκης), Ασημάκης, Μπίνας, Μπακιρτζόγλου (73' Φλέσσας), Μάλκας (50' Χανιώτης), Μοντεσάντος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και Κισσαμικό. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες δίχως να μπορέσουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Διαιτητής ήταν ο Λάμπορυ με βοηθούς τους Μητρολιό και Φλώτσιο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης, Κοντίδης, Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Πρισιμιτζής (60' Νησαριώτης), Τύρπος (79' Μάλτσι), Όγκμπουε, Καραγιάννης, Καραχάλιος (87' Βογατσάς)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Εσόνο, Ψυχουντάκης, Χολέβας, Μιούεν, Χατζηλιόντας (77' Καρβουνιάρης), Κουμπλόγλου, Δρακάκης, Κιντόσε (46' Μαντζιούνης), Μπάτζιο.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΡΝΑΣ

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-0

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο ΑΟΤ Αλίμου στον Βύρωνα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την τοπική Δόξα σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος κυριάρχησαν. Στο α' μέρος δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τους δυο τερματοφύλακες, οι οποίοι έμειναν για αρκετό διάστημα θεατές. Στο β' μέρος τα... αίματα άναψαν καθώς στο 50' ο Μπραντάν χτύπησε εκτός φάσης τον Φέτση με αποτέλεσμα ο Αργεντίνος μέσος να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τσαφταρίδης από πλευράς γηπεδούχων δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χώνο αφού είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας) με βοηθούς τους Σταματάκο και Παυλέρου (Λακωνίας)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος): Σουλογάνης, Μπιρμπίλι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζώνας, Φουντουκίδης, Σαλαπάτας, Δωροβίνης, Μακρής, Φέτσης (75' Γκουντελίτσας), Τσαφταρίδης (78' Κρυεμάδι)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ηλίας Καλοπίτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Μανωλιάδης, Γούλας, Καραμέρης, Σαπαλίδης (88' Ελευθεριάδης), Σαγανάς, Μπραντάν, Δρυμούσης (10' λ. τρ. Νικολάου (75' Αθανασόπουλος))

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ 2-0

Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Ιωνικός νίκησε τον Ρούβα με 2-0 κάνοντας το 2*2 στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Μόλις στο 9' ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μπερνιδάκη στο 19' να διαμορφώνει το τελικό σκορ

Στην επανάληψη, οι Κρητικοί πίεσαν χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος) Μπαμπανιώτης, Καμβύσης,Τσακίρης,(14' Μπεκατώρος) Νικολακόπουλος,Μακρής,Κατσαβριάς(55' Σκαφτούρος) ,Βασιλείου,Παπασπύρος, (64' Τσερκάνι) Μπερνιδάκης,Χρυσάφης,Πολυχρόνης.

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης):Τόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης (55' Νταβιγλάκης) ,Αργυράκης, Πετράς, Κεφαλούκος, Αντωνάκης,(68' Τσιτλακίδης) Τζανάκης,(80' Τζερεβελάκης) Φουκαράκης, Βλάχος, Παντελής.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 3-1

Την πρώτη του νίκη στην Γ' Εθνική πανηγύρισε ο Γιούχτας που επιβλήθηκε με 3-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου. Λίγο πριν την εκπνοή του α' μέρους ο Καστελλιανάκης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους ''πράσινους''. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μυλωνάς με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 66' με τον Μπαρτσελό, με τον Ζαφειρίδη στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Ντοκάκης με βοηθούς τους Μαρνέζο και Καλφάκη (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Τασιούλας, Μαυρίδης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Καστελιανάκης, Καρβελάς (92' Ντελία), Μιχελακάκης (73' Μαραγκουδάκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Βασίλης Στασινόπουλος): Παπαδόπουλος, Σαλάκου, Τσιώλης (64' Γκόντζος), Μπεργιάννης, Τσίκλος, Βίλα (75' Παράσχος), Γιαχάεβ Α., Μπαρτσελό, Γιαχάεβ Β., Βελετάκος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares