Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 20:14

Η Γ΄ Εθνική τώρα (3/9)

Διαβάστε τα νέα των αντιπάλων του Πανναξιακού και του ΑΟ Μυκόνου, όπως αυτά δημοσιεύονται επί καθημερινής βάσεως στο sportcyclades.gr.

ASTERAS VARISΑστέρας Βάρης

Το ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής δεν θα περάσει αναξιοποίητο από τον προπονητή του Αστέρα Πέτρο Τσιγκούλη, καθώς ο έμπειρος κόουτς φρόντισε να κλείσει ήδη δυο φιλικά παιχνίδια ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Μανδραϊκό που θα γίνει στις 13-10-2013 για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου.

Αρχικά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 18.00 στο στάδιο Βάρης η ομάδα του Αστέρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Γραμματικό (Β΄ ΕΠΣΑΝΑ). Μέτα από τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 16.30, η ομάδα του κ. Τσιγκούλη θα έχει ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό με τον Πανιώνιο της superleague, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου στη Βάρη.

Σπύρος Μάκαρης

 

ATROMHTOS PEIRAIAΑτρόμητος Πειραιά
Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του συλλόγου πραγματοποίησε την Πέμπτη (3/10) ο Βαγγέλης Λαϊβεράς, ο οποίος έθεσε τους στόχους ενόψει της σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό:

 

''Μέχρι στιγμής έχω κάνει τρεις προπονήσεις και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως υπάρχει πραγματικά καλό υλικό. Αυτό που θέλουμε, είναι να ανεβάσουμε λίγο την ψυχολογία, κάτι που νομίζω ότι ήδη έχει αρχίσει να γίνεται. Ελπίζουμε ότι αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Μετά θα έχουμε μπροστά μας άλλες 15 μέρες για να δουλέψουμε, με δεδομένο ότι έχουμε αποκλειστεί από το Κύπελλο. Στόχος μας δεν είναι η σωτηρία, αλλά να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα'', ενώ για το ματς της Κυριακής (6/10) απέναντι στην Προοδευτική, υπογράμμισε:''Παίζουμε κόντρα σε μία ιστορική ομάδα. Σεβόμαστε την Προοδευτική, αλλά δεν τη φοβόμαστε! Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει''!
θέμης Λιουδάκης

 

PEYKHΕπιστροφή στο... σπίτι

Στο... σπίτι της θα υποδεχθεί η Πεύκη τον Γιούχτα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά την έγκριση που πήρε η ομάδα από τα βόρεια προάστια από την ΕΠΟ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα του σωματείου γεγονός που ικανοποίησε άπαντες στο μπλε στρατόπεδο. Άλλωστε, πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες έδρες του Λεκανοπεδίου, με τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν για την έκβαση του κυριακάτικου αγώνα. Άλλωστε, το ''διπλό'' που σημείωσε η Πεύκη στο Ηράκλειο απέναντι στον Ατσαλένιο έχει ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο

TRAXONESΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΤ Αλίμου για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της ομάδας δεν ακολουθούν οι τραυματίες Δάρρας, Καλλιπολίτης και Δρυμούσης ενώ στην προπόνηση της προηγούμενης Τετάρτης ο Λέτσο γύρισε το χέρι του. Παρ' όλα αυτά, η κατάσταση του νεαρού τερματοφύλακα δεν εμπνεέι ανησυχία.

PANELEYSINIAKOSΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Πέρα από την ποιότητα που διαθέτει ο Πανελευσινιακός διακρίνεται και για το ήθος που διαθέτει σαν σωματείο. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εύχονται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού, Γιάννη Τσακίρη για το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο νεαρός άσος στον αγώνα με το Ρούβα.  Παράλληλα, η ιστορική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Κωττάκη.

Θανέλας:'' Καλό σύνολο ο αντίπαλος''

Όσον αφορά στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατσαλένιο, ο τεχνικός του συλλόγου, Φώτης Θανέλας, παραχώρησε δηλώσεις στην ''ΏΡΑ των σπορ'' όπου και τόνισε:'' Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει την δική της ιστορία. Βλέπουμε το ματς με πολύ σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο αντίπαλος στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πεύκη έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολο παρά την ήττα που γνώρισε''. Ερωτηθείς, για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Πανελευσινιακός για να πάρει τη νίκη, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε:'' Θα πρέπει σε κάθε ματς που δίνουμε στην έδρα μας να αποδεικνύουμαι ότι είμαστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι και να μην αφήνουμε περιθώρια''

OLYMPIAKOS LAYRIOUΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Τσίκλος: Σεβόμαστε δεν φοβόμαστε

Με τον Ανδρεά Δεληγιάννη να εκτελεί χρέη προπονητή θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Λαυρίου στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνος. Οι ''ερυθρόλευκοι'' θέλουν τη νίκη προκειμένου να.. ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησε στην ''ΏΡΑ των σπορ ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Τσίκλος ο οποίος υποστήριξε:'' Θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θέλουμε να νικήσουμε το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε''.

DOXA VIRONAΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Χωρίς τρεις παίκτες θα παραταχθεί η Δόξα Βύρωνος στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Λαύριου. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Γουσούλης και Κούτρος, καθώς επίσης και ο Χαλκιάς ο οποίος παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης αισθάνθηκε ενόχληση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μάλλιος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Ζίζηλα ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον ΑΟΤ Αλίμου. Στο μεταξύ, η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο προσεχές ματς τονίζοντας:'' Είναι ένα ματς σοβαρό και για τις δυο ομάδες. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και γι αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε οποιοδήποτε ματς αρκεί να είμαστε σοβαροί. Ως εκ τούτου και στην αναμέτρηση της Κυριακής θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο''.

GIOYXTASΓΙΟΥΧΤΑΣ

Καραϊσκος: Δύσκολο έργο για εμάς

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιούχτας πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου με 3-1. Ωστόσο για να έχει αξία το συγκεκριμένο ''τρίποντο'' θα πρέπει οι ''πράσινοι'' να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ματς με την Πεύκη. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Καραϊσκος ο οποίος τόνισε: Η νίκη που σημειώσαμε απέναντι στο Λαύριο θα πρέπει να μας επηρεάσει θετικά και όχι αρνητικά. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια φιλοσοφία που αγωνιστήκαμε κόντρα σε ΑΟΤ Αλίμου και Νέα Ιωνία, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές νομίζουν ότι με τη νίκη που σημειώσαμε την Κυριακή ότι κατακτήσαμε τον κόσμο όλο. Ο αγώνας της Κυριακής είναι δύσκολο, η Πεύκη έχει τον πρώτο λόγο και εάν δεν παρουσιαστούμε σοβαροί και δεν κλείσουμε τους χώρους θα έχουμε προβλήματα. Πιστεύω ότι εάν είμαστε συγκεντρωμένοι, παίξουμε κλειστά και ομαδικά θα φέρουμε θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να παραβλέπω ότι η Πεύκη είναι μεγάλη ομάδα και πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο Ατσαλένιο που διαθέτει δύσκολη έδρα''.

AO PERISTERIOYΑ.Ο Περιστερίου
Δύο είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Ταμπράζης, για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή (6/10) στο γήπεδο της Καλλιθέας. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Μήλιου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, ενώ μοιρασμένες πιθανότητες να δώσει το “παρών” στο ματς με τους “κιτρινόμαυρους” έχει ο Δημήτρης Μπελής που έχει υποστεί διάστρεμμα από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με το Αιγάλεω.

 Θέμης Λιουδάκης

 

AGIOS NIKOLAOSΆγιος Νικόλαος
Εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα βρίσκεται ο Γιώργος Σταυρακάκης, ο οποίος έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου δεύτερου βαθμού. Κάτι που σημαίνει πως ο έμπειρος χαφ θα χάσει τα παιχνίδια με τον Περαμαϊκό για το πρωτάθλημα και την Κηφισιά για το Κύπελλο. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε ο Σταυρακάκης να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, για -περίπου- 10 μέρες θα βρίσκεται στα... πιτς και ο Κώστας Κοκολάκης που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με το Αιγάλεω.

 Θέμης Λιουδάκης

  • Την στήλη επιμελείται ο Κυριάκος Παντζαρίδης. Ρεπορτάζ άλλων συναδέλφων φέρουν το όνομα τους.
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares