Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 01:56

Η Γ΄ Εθνική με ένα κλικ

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις ομάδες του 5ου και 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Του Θέμη Λιουδάκη

ATSALENIOSΠΟΑ

Με 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, την Παρασκευή το βράδυ αναχώρησε ο ΠΟΑ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, το οποίο θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στις 4, αντί για Κυριακή όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. 

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και ο αρχηγός της αποστολής θα φτάσουν το πρωί του Σαββάτου στον Πειραιά, στη συνέχεια θα μεταβούν σε ξενοδοχείο της Αττικής για να ξεκουραστούν και μετέπειτα θα πάνε στο γήπεδο, για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Ο Μανώλης Πατεμτζής έχει επιλέξει τους εξής γι΄αυτή την αναμέτρηση: Χωματάς, Σινάνης, Πετράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Γ, Γιακουμάκης Μ, Γιακουμάκης Π, Συσκάκης, Νύκταρης, Καλομοίρης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Πλουσής, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης, Μαραγκάκης και Καρβελάς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καρυωτάκης (πρόβλημα στους προσαγωγούς) και Χαλκιαδάκης (τετρακέφαλος).

OLYMPIAKOS LAYRIOUΟλυμπιακός Λαυρίου

Τα πλάνα του με τον Ξενοφών Φέτση καταστρώνει ο τεχνικός του συλλόγου, Βασίλης Στασινόπουλος, για το ματς με την Δόξα Βύρωνος. Ο νεαρός παίκτης έβγαλε χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Παρασκευής (4/10), με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στα σχέδια του έμπειρου προπονητή για το ματς της Κυριακής (6/10), ενώ τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες. Στον αντίποδα την αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνος θα χάσουν οι Γουσούλης, Κούτρος και Χαλκιάς.
IONIKOSΙωνικός

Με πολλές απουσίες θα παραταχτεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Μύκονο ο σύλλογος της Νίκαιας. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκος Δήμος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσακίρη, Σιμιτσή, Μακρυωνίτη, Μπουλούλη και Κουτσογιαννόπουλου, που έχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και στον τιμωρημένο Σταμπούλογλου. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το νησί των Κυκλάδων το πρωί του Σαββάτου (5/10)

Η αποστολή

Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Καμβύσης, Κουλακάρης, Ατματζίδης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Τσερκάνι, Μπερνιδάκης, Βασιλείου, Παπασπύρος, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος, Πολυχρόνης, Μαργιόλης, Κατσαβριάς, Δημητρίου και Κουμουλίδης.
KISAMIKOSΚισσαμικός

Με πίστη στις δυνατότητές τους αναχώρησαν για την Αθήνα και την Καισαριανή οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού. Ο τεχνικός του συλλόγου, Σπύρος Μπαξεβάνος, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα διάλεξε τους:Ρίζος, Βλαχάκης, Γιουρουκάκης, Ενγκουέμ, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Παπακαστρήσιος, Παραλίκης, Χολέβας, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Μπάτζιο, Χατζηλιόντας, Δρακάκης, Κιν, Κουμπρόγλου, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Μαντζιούνης.

ROUVASΡούβας

Δυνατό φιλικό θα δώσει η ομάδα της Γέργερης την Κυριακή (6/10), αφού θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στις 16:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Έτσι, ο τεχνικός του συλλόγου, Αντώνης Καλογεράκης, θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Ιωνικό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

PERAMAIKOSΠεραμαϊκός

Τις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών θα στερηθεί ο τεχνικός του σύλλογο, Ντανιέλ Μπατίστα, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άγιο Νικόλαο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής . Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Λαμπρινάτο, Χατζηγιαννάκου και τον τραυματία Δημητριάδη.

Την αποστολή του Περαμαϊκού απαρτίζουν οι: Πίπερης, Ερρίκος, Καραγιάννης, Λαπατάς, Γεωργιάδης, Νταλάκος, Καμαριάρης, Γκιάτης, Εκελμανς, Βεστάκης, Σεβάι, Ανδριανόπουλος, Ντούλιας, Σαμαράς, Σαμλίδης, Ιατρού, Μητρογιάννης και Δεμερτζής.

PROODEYTIKHΠροοδευτική

Παρά την προσπάθεια που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο αμυντικός της ομάδας, Νίκος Μποχώνης, τελικά δεν θα δώσει το “παρών” στο ντέρμπι του Πειραιά κόντρα στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Τσιαμπούρης, να μην το συμπεριλάβει στην αποστολή. Εκτός από τον Μποχώνη από το παιχνίδι της Κυριακής (6/10) θα απουσιάζει και ο Νίκος Λάζουρας που είναι τιμωρημένος.

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

NEA IONIAΤσαμόπουλος: Σεβόμαστε τον αντίπαλο

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει να δώσει την Κυριακή η Νέα Ιωνία η οποία φιλοξενείται στον Άλιμο από τον τοπικό ΑΟΤ. Η προετοιμασία των ''κυανοκίτρινων'' συνεχίζεται, με τους Τσαμουρλίδη, Νταϊφώτη, Παυλίδη και Πλάντζο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Στο στρατόπεδο του συλλόγου γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας, Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος τόνισε:'' Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Πρόκειται για ποιοτική και δύσκολη ομάδα ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα. Δεν έχουμε άγχος, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε πάνω σε αυτούς τους τομείς κάθε μέρα''. Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο εμπειρος προπονητής υποστήριξε:'' Πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά πειθαρχημένοι και να ελέγξουμε το ρυθμό. Άλλωστε με ομάδες σαν τον ΑΟΤ Αλίμου όπου η ποιότητα και η εμπειρία περισσεύουν, μόνον εάν έχεις αυτά τα στοιχεία θα μπορέσεις να πάρεις αποτέλεσμα. Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε και τυχεροί καθώς εκτός από τον αγωνιστική πειθαρχία ο συγκεκριμένος παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο
TRAXONESΑ.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ

Καλοπήτας: Δεν υπάρχει φαβορί

Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο διαθέτει αρκετή ποιότητα σαν ομάδα. Η αναφορά μας γίνεται στον Α.Ο.Τ. Αλίμου ο οποίος την Κυριακή υποδέχεται τη Νέα Ιωνία. Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου θεωρούν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε η ομάδα των νοτίων προαστίων να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο τεχνικός του συλλόγου, Ηλίας Καλοπήτας, ο οποίος υποστήριξε: Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο όπως όλα τα ματς που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση. Μέχρι τώρα από όσα έχουμε δει επαληθεύονται οι προβλέπεις μας για τη δυσκολία του πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από τα δυο προηγούμενα ματς αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη συγκυρία θα πρέπει να πεισμώσει τους παίκτες μου και να διεκδικήσουμε τη νίκη στο επόμενο ματς. Από εκεί και πέρα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και οι διαφορές είναι μικρές. Από την πλευρά μας θα αντιμετωπίσουμε το ματς της Κυριακής όπως βλέπουμε όλα τα άλλα, δηλαδή με στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος ειναι επικίνδυνος και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα''. Ερωτηθείς, εάν τον προβλήματιζει το γεγονός ότι ενώ η ομάδα του ενώ δημιουργεί αρκετές φάσεις δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε:''Δεν με προβληματίζει, ισα-ίσα που με χαροποιεί. Το ότι δημιουργούμε φάσεις σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ''.

Μέσα Βουρλούμης-Δάρρας

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία, το τεχνικό επιτελείο πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Δρυμούσης, Καλλιπολίτης, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Μπραντάν. Αντίθετα, οι Βουρλούμης και Δάρρας αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται κανονικά

MANDRAIKOSΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ

Δύσκολη αποστολή έχει ο Μανδραϊκός την Κυριακή, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής φιλοξενείται στα Ζωνιανά από τον τοπικό Ερμή. Ο Κυριάκος Μίχας είδε στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης να μπαινουν κανονικά στο πρόγραμμα δίχως να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση οι Καϊμακαμούδης και Ζαχαράτος. Αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι τίθονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το ματς της Κυριακής. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Χουμασουρίτζε καθώς έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με το δελτίο του

HRODOTOSΗΡΟΔΟΤΟΣ

Εκτός τρεις με Αιγάλεω

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Ηρόδοτος στο προσεχές ματς με το Αιγάλεω, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία, Χατζηανδρέου, του ανέτοιμου Μπινιχάκη, καθώς επίσης και του τιμωρημένου Κοζυράκη. Εν αντιθέσει με τον Μπαλάφα ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την Κηφισιά. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία μετά το ''τρίποντο'' που σημείωσαν οι ''κυανόλευκοι'' κόντρα στο Αθηναϊκό σωματείο.

Κολιτσιδάκης:''Είμαστε σε καλή κατάσταση''

Από εκεί και πέρα, η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον τεχνικό του συλλόγου, Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με το ''Σίτυ'' όπου και τόνισε: Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα που διαθέτει καλό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τη νίκη που σημειώσαμε απέναντι στην Κηφισιά είμαστε σε καλή κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και πλέον το μυαλό βρίσκεται στον αγώνα της Τετάρτης. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όπως πρέπει να κάνουμε σε όλα τα εντός έδρας ματς. Νομίζω ότι δείξαμε στο παιχνίδι με την Κηφισιά ότι έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε''. Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, που μέχρι στιγμής δεν ικανοποιεί τους ανθρώπου της ομάδας, ο ''Κόναν'' τόνισε:'' Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής, όμως θα πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι πρόκειται για μια νεανική ομάδα που χρειάζεται στήριξη''

THIELLA RAFINASΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Χωρίς δυο με Πανναξιακό

Η προετοιμασία της Θύελλας Ραφήνας για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ωστόσο τα προβλήματα για τους ''πράσινους'' δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, ο Βλάσης Χατζηαναστασίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μανουσάκη, στον Ελ Γκαμπάλ του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί καθώς επίσης και στον Μουτζακά, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τη ΑΕΚ έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Ο σύλλογος της Ανατολικής Αττική χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά τις δυο ήττες που έχει γνωρίσει σε ισάριθμα ματς από Περαμαϊκό και ΑΕΚ. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο τεχνικός του συλλόγου, Βλάσης Χατζηαναστασίου, ο οποίος τόνισε:'' Για εμάς είναι κομβικό το ματς με τον Πανναξιακό. Πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και ευελπιστώ να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς''.  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares