Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 04:03

Παλαίμαχοι Πάρου-Επίλεκτοι ΠΣΑΤ... Στόχος επετεύχθη

Μέσα σε ένα θαυμάσιο κλίμα έγινε στο  δημοτικό γήπεδο Παροικιάς ο φιλικός [με όλη την σημασία της λέξης] αγώνας των Παριανών παλαιμάχων με την ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Η πρωτοβουλία ανήκε στην αθλητική επιτροπή του Δήμου Πάρου, που σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο για να πετύχει αφενός την άμεση, μέσω των μέσων επικοινωνίας, ανάδειξη του χρόνιου προβλήματος της έλλειψης των αθλητικών υποδομών και αφετέρου για να δώσει την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να θυμηθούν τα παλιά και να βρουν αφορμή να ξεσκουριάσουν και να ψυχαγωγηθούν αθλούμενοι.

Αν κρίνουμε από τα λόγια των μελών της ομάδας του ΠΣΑΤ, άξιζε τον κόπο.

 

alt

Και ενημερώθηκαν και αντιλήφθηκαν το μέγεθος του προβλήματος, ενώ εκφράστηκαν με πολύ θερμά λόγια για την φιλοξενία των Παριανών.

Δεν δίστασαν να υποσχεθούν, ότι ο καθένας απ'το πόστο του θα επικοινωνήσει το θέμα με σκοπό την όσο πιο ισχυρή ανάδειξη του στα μέσα.

Δυστυχώς το απρόσμενο κρύο, εμπόδισε την μεγάλη προσέλευση, παρ'όλα αυτά οι λίγοι θεατές και το κέφι όσων αγωνίστηκαν ζέσταναν την ατμόσφαιρα.

 

veteranoi-parou-past-5-10-2013-2

Για τους παλαίμαχους της Πάρου αγωνίστηκαν

Παρούσης Γ., Κονιτόπουλος Μ., Μαύρης Γ., Αποστόλου Γ., Σάμιος Κ., Αλιφιέρης Γ., Καρασαντές Δ., Καλόγηρος Κ., Δεληγιάννης Α., Δαφερέρας Θ., Μανιώτης Δ., Μανιώτης Σ., Βαρθακούρης Ι., Σκανδάλης Κ.

Για την ομάδα του ΠΣΑΤ.

Τριανταφύλλου Σωτ., Λάβδας Γ., Βράκας Π., Λουκάκης Δ., Αλεξόπουλος Κ., Χαραλάμπους Π., Παπαμακάριος Π., Παγιωτέλης Ν., Αρκουλής Δ., Τζαγκουρής Σ., Τσούρτας Δ., ενώ τους βοήθησαν και οι δικοί μας Ρούσσος Π. και Κληρονόμος Σ.

Προπονητής ο κ. Νίκος Κατσαρός.

Στο ποδόσφαιρο πάντως οι Παριανοί μόνο φιλόξενοι δεν ήσαν, αφού φιλοδώρησαν τους επισκέπτες με 4 γκόλ.

Σκόραραν οι Δεληγιάννης 2, Δαφερέρας Θανασης, αλλά το γκολ-ποίημα του Αποστόλου στο τέλος, ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares