Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 11:58

Αντιμέτωποι με τον άνεμο [pics]

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟ Μυκόνου και Ιωνικός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ' εθνικής, με τις δυο ομάδες επηρεασμένες από τους ισχυρούς ανέμους να μένουν δίχως γκολ και κατά συνέπεια στη λευκή ισοπαλία (0-0).

Στο αγωνιστικό κομμάτι κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν ο δυνατός αέρας, που δεν άφησε να παίξουν ποδόσφαιρο οι 22 ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Μυκόνου ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.

Στην επανάληψη οι "Νικαιώτες" ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν κοντά στην επίτευξη κάπιου τέρματος, με τον τερματοφύλακα της Μυκόνου Παλιούρα να κάνει μερικές σωτήριες επεμβάσεις και να δηλώνει για ακόμη μια αγωνιστική το δυναμικό παρόν.

Άσχημη στιγμή για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Ζουγανέλη, ο οποίος έσπασε το χέρι του και θα μείνει εκτός για περίπου ενάμιση μήνα.

Στα θετικά οι 350 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Κόρφου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατσαλένιο, ενώ οι Κυκλαδίτες θα "πάρουν" το ρεπό τους.

Το φιλμ του αγώνα

1ο Ημίχρονο

Στο 5ο λεπτό μετά από σέντρα του Ξένου, στην περιοχή ο Γιογιός δεν πρόλαβε την κεφαλιά διότι μάζεψε γρήγορα ο Μπαμπανιώτης.
Στο 15' ο Χρυσάφης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Παπασπύρο να σουτάρει και τον Παλιούρα να σώζει ενστικτωδώς.
Στο 22' ο Μήτρακας έβγαλε μπαλιά-τρύπα μέσα στην περιοχή, με τους συμπαίκτες του να αδρανούν.
Στο 27' μια πολύ καλή φάση για τη Μύκονο, όπου ο Καλαϊτζίδης με σέντρα βρήκε τον Τσάλμα, με τον τελευταίο να μην μπορεί να σκοράρει έπειτα από διπλή προσπάθεια.
Στο 31' ο αρχηγός του Ιωνικού Χρυσάφης εκτέλεσε κόρνερ μέσα στην περιοχή όμως τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Α.Ο. Μυκόνου.
Στο 36' άλλη μια επέμβαση του Παλιούρα, που εξουδετέρωσε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χρυσάφη.

2ο Ημίχρονο

Στο 50' δυνατό σουτ από τον Κατσαβρία, που βρήκε στον παίχτη της Μυκόνου Ξένο και έσωσε από τα χειρότερα την εστία των γηπεδούχων.
Στο 59' καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Καρακάσογλου, αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Στο 61' προσπάθεια του Μπαλλή για δυνατό μακρινό σουτ που πέρασε μόλις άουτ.
Στο 62' σουτ δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι ο Παπασπύρος.
Στο 64' "απειλήθηκε" η εστία των Κυκλαδιτών 2 φορές στην ίδια φάση αφού ο Παλιούρας επιτυχώς είχε 2 σωτήριες επεμβάσεις μετά από σουτ του Παπασπύρου που απέκρουσε με τα γόνατα και του Βασιλείου όπου έδιωξε με τα χέρια..
Στο 67' κεφαλιά από το Βασιλείου, ο Παλιούρας μπλόκαρε ψύχραιμα τη μπάλα.
Στο 71' ο Τσάλμας προσπαθεί με τρίπλες να βρει χώρο να σουτάρει αλλά το σουτ πέρασε άουτ.
Στο 85' σουτ πάνω από το δοκάρι από τον Χρυσάφη.
Στο 88' τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Τσάλμας με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Μπαλλής, Ξένος, Ζουγανέλης (46' λ.τρ. Καμπάνης), Καρπαθάκης, Αργυρόπουλος, Γιογιός, Καλαϊτζίδης, Τσάλμας, Μήτρακας (77' Καρατζάς), Καρακάσογλου (72' Βαλαμούτης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Παπασπύρος (84' Σκαφτούρος), Βασιλείου, Πολυχρόνης, Μπερδινάκης, Χρυσάφης, Κατσαβρίας (59' Μπεκατώρος)

 

AOM-IONIKOSAOM-IONIKOS 001AOM-IONIKOS 002AOM-IONIKOS 003

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares