Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 21:53

Γ΄Εθνκή: Ανασκόπηση αγώνων

 

Διαβάστε τι έγινε στους αγώνες του 5ου και του 6ου ομίλου.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0

Μπορεί η Κηφισιά να ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στον  αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας, όμως η ομάδα της Ανατολικής Αττικής μόνο κάτι τέτοιο δεν απέδειξε, αφού πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα (0-0) να της αφήνει πικρία. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Στάθη Ασλάνογλου δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών όμως έπεσε σε ένα εκπληκτικό Κόλλια ο οποίος κατέβασε ρολά. Ενδεικτικό της συνάντησης αποτελεί το γεγονός ότι ο νεαρός τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα η Κηφισιά έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό δίχως να μπορέσει να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Φιλιππόπουλου. Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ωστόσο οι προσπάθειες των Μάντζη (2 χαμένα τετ α τετ), Ζέκιο και Κόρακα δεν βρήκαν στόχο. Στη συνέχεια οι ''κυανόλευκοι' ισορρόπησαν δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Στάθη Ασλάνογλου έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 83', όταν ο Κόλλιας πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στερώντας από τον Μιχάλη Στρόμπουλο την επίτευξη τέρματος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης (ΣΔ Ρεθύμνου)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Κολιάκος (58' Καραμπάς), Έσλερ, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο (87' Παπάζογλου), Ταμπάκης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Αλημπάς (68' Ντούμος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας (93' Βουλομένος), Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Μάντζης (77' Φελέκης), Ζέκιο (92' Τσιτοφώτος).

Του το χρωστούσε ο Θεός!

Ο ΑΟΑΝ νίκησε με ανατροπή τον Περαμαϊκό (2-1), παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ!

Την προηγούμενη εβδομάδα, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στο Αιγάλεω γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ωστόσο, χθες η τύχη χαμογέλασε στον ΑΟΑΝ στην αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό καθώς οι Λασιθιώτες παρά το γεγονός ότι έχαναν μέχρι το 76' με 0-1 βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν τη νίκη (2-1) χάρις σε γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις. Το συγκρότημα του Νεκτάριου Στάθη έδειξε υπομονή στο παιχνίδι του, ενώ από την άλλη οι «πράσινοι». πλήρωσαν την τραγική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο β' μέρος. Στο α' μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 37' με τον Εκελμανς. Στην επανάληψη, οι Λασιθώτες ρίσκαραν σε μεγάλο βαθμό, παρ' όλα αυτά στο τέλος δικαιώθηκαν. Η αρχή έγινε στο 77' όταν ο Γρηγόρης Κοκκολάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του γηπέδου. 

Λυτρωτής ο Ιασωνίδης

Στα εναπομείναντα λεπτά, η πίεση του ΑΟΑΝ προς την εστία του Πίπερη αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό με τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα για τη νίκη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ο Ιασωνίδης είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός των «μπλε» στο 2' των καθυστερήσεων ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα των Λασιθιωτών στέλνοντας τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας στον 7ο ουρανό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 97' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία ο Καραγιάννης. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Μαρκάκης (46' Χαβάκης), Μουτάκης, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χριστάκης, Πυγιάκης, Φαγάς (71' Τσάγκας), Λεπτοκαρίδης, Κοκκολάκης Γρ., Δήμας (70' Μαυράκης)

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Πιπέρης, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Γκιάτης, Εκελμανς (60' Ντούλιας), Νταλάκος, Βεστάκης, Καμαριάρης (86' Χατζηγεωργαμλής), Σεβάι (74' Δεμερτζής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2-1

«Κυανόλευκο» βάφτηκε το Πειραϊκό ντέρμπι, καθώς ο τοπικός Ατρόμητος επιβλήθηκε με 2-1 της Προοδευτικής, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Λαϊβερά στον πάγκο των Καμινιωτών. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και στο 19' κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Δανασή από αντίπαλο αμυντικό. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ευθυμιάδης ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Στο 29' ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα με το Λοϊζίδη, όμως το τέρμα ακυρώθηκε καθώς η μπάλα προηγουμένως είχε βγει άουτ. Στην επανάληψη, το σκηνικό μπροστά από τις εστίες δεν άλλαξε με τους Καμινιώτες να σημειώνουν δεύτερο τέρμα στο 56' με εκπληκτικό σουτ του Ευθυμιάδη. Η απάντηση των ''βυσσινί'' ήταν άμεση αφού στο 57' ο Αλεξίου με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Ντούχετσεκ και στην επαναφορά ο Κοξαράκης από κοντά μείωσε σε 2-1. Ο σύλλογος του Κορυδαλλού στα εναπομείναντα λεπτά πίεσε για την ισοφάριση όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαραβινος με βοηθούς τους Γιαννουγλίδη και Κουντουρέλη (Αθηνών)

ATΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Κρητικός, Λοζίδης, Δανασής (80' Ράπτης), Ευθυμιάδης (67' Μυλωνάς), Μανουηλίδης (60' Κακάβας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Τσιαμπουρής): Μπαντίκος, Παναγόπουλος, Νυφαδόπουλος (68' Μακαρωνάς), Τούρλος (61' Μαυρουδής), Λημνιός, Μπούμπας, Αρκουμάνης, Κοξαράκης, Ζαχαρόπουλος, Αλέξίου, Μποχώνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

Την πρώτη του -ιστορική- νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σημείωσε ο Κισσαμικός ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του. αδύναμου Εθνικού Αστέρα. Το α' μέρος δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους αφού στο 29' αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη. Οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν όπως ήταν λογικό το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35' μετά από όμορφη ενέργεια του Τσικουδάκη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που στο 67' «κλείδωσε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι καθώς το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου αναλώθηκε σε κατοχή μπάλας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με 13' καθυστέρησης λόγω αργοπορημένης άφιξης του γιατρού του αγώνα. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ρούσης ο οποίος είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Τσίγγινε και Τασιόπουλο (Θεσσαλίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Γαλανάκης, Αδαμάκης (46' Βελής), Φούρναρης, Παπαδόπουλος, Πλάκας, Δογκάνης, Μπίνας, Μοντεσάντος (62' Δημόπουλος), Μπακιρτζόγλου, Βελλής (31' Ζαούρα), Ασήμας

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Εσόνο, Χολέβας, Ενγκουέμ,

Χατζηλιόντας, Κούμπρογλου (61' Ματζιούνης), Δρακάκης (69' Κιν), Τσικουδάκης (86' Μπάτζιο), Τζιορτζιόνε, Καρβουνιάρης.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 3-1

Την ανωτερότητα του πιστοποίησε ο ΑΟΤ Αλίμου στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία και πήρε τη νίκη με 3-1. Στο 23' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι που υπέπεσε αμυντικός των «κυανοκίτρινων». Ο Σαπαλίδης ήταν ο εκτελεστής ο οποίος ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα των νοτίων προαστίων. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 43' όταν ο Καραχάλιος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Χώνου και με προβολή έκανε το 1-1. Ωστόσο, οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα δεν αποσυντονίστηκαν, καθώς κατάφεραν να πετύχουν σε διάστημα 3' δυο τέρματα με αποτέλεσμα να... κλειδώσουν τη νίκη. Η αρχή έγινε στο 47' όταν ο Σαγανάς, έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την πάσα του Σαπαλίδη, και με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λυκούρη κάνοντας το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 50' ο Νικολάου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καραμέρη και με κεφαλιά έγραψε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τύρπου στο 85' με απευθείας κόκκινη για άσεμνη χειρονομία προς το κοινό και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Στο 87' το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Νησαριώτης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Χώνου

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Μανωλιάδης, Γούλας (86' Δάρρας), Καραμέρης, Αθανασόπουλος (66' λ. τρ. Καϊδος), Σαγανάς, Νικολάου (70' Τουγουντζόγλου), Σαπαλίδης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης, Κοντίδης, Ρόππας (55' Ερέκι), Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγγής, Μάλτσι(85' Πρισιμιτζής), Τύρπος, Όγκμποε, Καραγιάννης(70' Νισαριώτης), Καραχάλιος.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 4-2

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κρουσώνα έφερε θετικό αποτέλεσμα, αφού η Ηρακλειώτικη ομάδα έχοντας στον πάγκο της τον Μύρωνα Σηφάκη σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής επικρατώντας με 4-2 του Ηλυσιακού. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου από του Ζωγράφου έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κυρίτση, χαρακτηρίζοντας τις αποφάσεις του Δωδεκανήσιου ρέφερι τραγικές. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 7' με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη ο  οποίος έγραψε το 1-0. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου στο 20' βρήκε δίχτυα με τον Κωνσταντίνου όμως ο βοηθός του αγώνα υπέδειξε λανθασμένα τον παίκτη του Ηλυσιακού οφσαιντ.  Οι ''ασπρόμαυροι'' απάντησαν στο 28' με τον Παππά να φέρνει το ματς στα ίσια. Με τη συμπλήρωση 45' η ομάδα του Κρουσώνα πέτυχε την ανατροπή, αφού ο Κουράκης επωφελήθηκε από τις κόντρες και με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ωστόσο οι ''ασπρόμαυροι'' παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και τελικά πήραν τη νίκη. Στο 81' ο Αλέκου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Διαμάντη με το διαιτητή Κυρίτση (ΣΔ Δωδεκανήσου) να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλλει παράλληλα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ''παθών'' ο οποίος ευστόχησε δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του. Η ομάδα του Ζωγράφου όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στο 89' ο Ηλίας Κάμπας μείωσε σε 3-2 με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 4' των καθυστερήσεων με ωραία λόμπα ο Νύκταρης. Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Αγγελίνας για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Χριστοδουλάκης, Ταβλαδωράκης, Τζωρμπατζάκης, Τσολακούδης, Κορδονούρης, Μασέλης, Παππάς, Κολιακουδάκης, Κουράκης (67' Κουράκης), Σκουτέλης (58' Δερμιτζάκης), Παπαρούνας (84' Νύκταρης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντής, Φίπε (73' Μητσόπουλος), Ιωαννίδης, Αγγελίνας, Καραπιπέρης, Φλέγκας, Μασούρας, Κωνσταντίνου (81' Νικολάου), Στρατάκης, Σύσκος (64' Κολοβός), Κάμπας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares