Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 21:59

Γ΄Εθνική: Τα νέα των ομάδων σήμερα (8/10)

Διαβάστε τα σημερινά νέα των ομάδων του 5ου και 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

AO PERISTERIOYΑΟ Περιστερίου

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ εξέδωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Καλλιθέας τον δήμαρχο κ.Ασκούνη και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Μαργωμένο για την παραχώρηση του γηπέδου και τις προσπάθειες που έκανε ώστε να βγει η άδεια του αγώνα.

Την ΠΑΕ Καλλιθέας για την φιλοξενία της και τον αστυνομικό διευθυντή κ. Νίκο Γιαννόπουλο για την συμβολή του έτσι ώστε να διεξαχτεί ομαλά ο αγώνας.
Αγωνιστικά δίνουμε συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Γιάννη Τάμπρατζη και σ΄όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι που με την απόδοση τους έγραψαν ιστορία για το σύλλογο απέναντι σ΄ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Η αγωνιστική συμπεριφορά τους ήταν τέτοια που ανάγκασαν τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ΑΕΚ να διαμαρτύρονται συνεχώς σ΄ όλες τις υποδείξεις των διαιτητών, αφού είχαν «χάσει τον έλεγχο τους».

Με έκπληξη διαβάζουμε στον τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα διάφορα σχόλια σχετικά με τον αγώνα και τη διαιτησία και αναρωτιόμαστε αν εμείς ήμασταν στο γήπεδο; Απευθυνόμενοι στα ΜΜΕ έχουμε να κάνουμε την ερώτηση, δηλαδή η ΑΕΚ δεν κέρδισε το ματς λόγω της διαιτησίας; Η΄ ότι στο γήπεδο ήταν και μια ομάδα που ήταν σωστά στημένη; Έπαιξε το ποδόσφαιρο που γνωρίζει, την κοίταξε στα μάτια και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της πλην όμως πολύ έμπειροι σ΄αυτή την κατηγορία έφεραν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους της.

Καμία λέξη για την επιτυχία του ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Ούτε την σύνθεση της ομάδας δεν ανέφεραν μερικά ΜΜΕ αντίθετα ευαγγελίζονται ότι κόπτονται για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο όμως υπήρχαν δύο ομάδες και εμείς ήμασταν ομάδα... με όλη τη σημασία της λέξεως γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν σίγουρο ότι δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε απέναντι στην ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε όλους τους Περιστεριώτες φιλάθλους και όχι μόνο που ήρθαν στο γήπεδο, στήριξαν και χειροκρότησαν την ομάδα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ »

KISAMIKOSΚισσαμικός

 Ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου την αντίστοιχη του Εθνικού Αστέρα για την φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και τους φιλάθλους που τους ακολούθησαν στην Καισαριανή την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά:

Για την φιλοξενία του Εθνικού Αστέρα:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Εθνικού Αστέρα για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο της Καισαριανής να βρει τον δρόμο του”.

Για τους φιλάθλους:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Καισαριανή και δημιούργησαν τη δική τους κερκίδα, εμψυχώνοντας σημαντικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Ευχόμαστε η όμορφη παρέα να μεγαλώσει και η προσέλευση των Κισσαμιτών της Αθήνας να είναι ακόμα μεγαλύτερη στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια”.


HRODOTOSΗρόδοτος

Το παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω θα χάσει ο μέσος της κρητικής ομάδας, Γιάννης Κοζυράκης, ο οποίος είναι τραυματίας. Ωστόσο, αυτή θα είναι και η μοναδική απουσία που θα έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του συλλόγου, Θανάσης Κολιτσιδάκης, στον αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη (9/10) στις 16:00 στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Τριγλία Ραφήνας

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου με αφορμή το 0-0 κόντρα στην Κηφισιά έκανε ο παίκτης του συλλόγου, Γιάννης Σταμπέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γιάννη, πώς είδες τον αγώνα με την Κηφισιά; «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για μας και πιστεύω ότι ανταπεξήλθαμε πολύ καλά στις συνθήκες του αγώνα. Θεωρώ ότι κλειδώσαμε τον αντίπαλο μας σε όλα τα σημεία, με αποτέλεσμα να μην απειληθούμε σχεδόν καθόλου, σε αντίθεση με μας που δημιουργήσαμε αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη!».

Το αποτέλεσμα το θεωρείς επιτυχία ή περιμένατε κάτι παραπάνω; «Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Οπότε περιμέναμε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας!».

Πως βλέπεις το παιχνίδι Κυπέλλου με την Θύελλα; «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για να περάσουμε στην επομένη φάση του Κυπέλλου».

Τέλος, θέλω να μας πεις πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος. «Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολη. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με πάρα πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε κάθε Κυριακή, όλα τα παιδιά, τον καλύτερο μας εαυτό!».

TRAXONESΤράχωνες

Σίγουρος πως σε βάθος χρόνου η ομάδα του θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του συλλόγου, Ηλίας Καλοπήτας.Υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα και είναι λογικό να μην βλέπουμε καλή μπάλα από τις ομάδες, που ούτως ή άλλως είναι στην αρχή. Είμαστε καινούρια ομάδα, όπως άλλωστε και οι περισσότερες! Θέλουν χρόνο όλες οι ομάδες για να κριθούν'' υπογράμμισε αρχικά ο νεαρός προπονητής και συμπλήρωσε: ''Δεν μπορεί ένα νέο σύνολο να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει παράλληλα θετικό αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται σε κακές συνθήκες και κακούς αγωνιστικούς χώρους! Χρειάζεται υπομονή''.

AEK ΑΕΚ

Την προσοχή τους στο Κύπελλο στρέφουν όλοι στο “στρατόπεδο” της “Ένωσης” μετά το 0-0 με το Περιστέρι. Μάλιστα, η ΕΠΟ ενημέρωσε τον σύλλογο πως το ματς κόντρα στον Ηλυσιακό θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στις 15:00 στο ΟΑΚΑ με τον νικητή της αναμέτρησης να περνάει στην επόμενη φάση όπου και θα αντιμετωπίσει είτε τον Άγιο Νικόλαο είτε την Κηφισιά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γ΄Εθνκή: Ανασκόπηση αγώνων Μια ματιά στη Γ΄Εθνική »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares