Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 21:33

Η Γ΄Εθνική σήμερα (10/10)

Διαβάστε τα τελαυταία νέα των ομάδων της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

THIELLA RAFINASΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Στροφή στο Κύπελλο

Η προετοιμασία της Θύελλας Ραφήνας για το κυριακάτικο ματς Κυπέλλου με την Τριγλία Ραφήνας συνεχίζεται. Το τεχνικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσαλδάρη καθώς εξέτισε την ποινή του, ωστόσο εκτός πλάνων είναι ο Μανουσάκης ο οποίος αύριο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση στο γόνατο. Στο μεταξύ η ''΄΄ΩΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον τεχνικό των ''πρασίνων'', Βλάση Χατζηαναστασίου ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου όπου και τόνισε: Είναι ένα παιχνίδι που έχει τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι. Ο αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον όμιλο. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν χρόνια μαζί και έχουν το πλεονέκτημα της ομοιογένειας. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους''.

OLYMPIAKOS LAYRIOUΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Τα ηνία στο Μίχο

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τα ηνία του ''ερυθρόλευκου'' συλλόγου!

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό Λαυρίου αφού η ομάδα της Ανατολικής Αττικής αποκλείστηκε στο Κύπελλο ενώ γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Ατσαλένιο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Βασίλης Στασινόπουλος να υποβάλει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία. Παρ' όλα αυτά η διοίκηση Τσίκλου δεν άργησε να βρει τον νέο, καθοδηγητή, της ομάδας καθώς χθες το πρωί έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Μίχο. Ο έμπειρος τεχνικός πλέον καλείται να βγάλει το σωματείο από την δύσκολη θέση, πράγμα που μπορεί να πράξει αφού διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Μίχος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε Παναιτωλικό, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αθηναϊκό, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αιολικό, Αιγάλεω, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αστέρα Μαγούλας, ΠΑΟ Ρουφ και Φωκικό.

Μίχος: Μου αρέσουν τα δύσκολα

Αμέσως μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητη ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε:'' Θα δω τι χρειάζεται η ομάδα για να μπορώ να έχω σαφή άποψη προκειμένου ο σύλλογος να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κατά τη δάρκεια της χρονιάς. Εάν υπάρχει διάθεση και θέληση όλα πετυχαίνονται. Θα δούμε τι δυνατότητες έχουμε προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα''. Ερωτηθείς, τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε:'' Ήταν αρκετοί λόγοι. Καταρχήν, είμαστε ερωτευμένοι με το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από αυτό. Η πρόκληση είναι μεγάλη γιατί είμαι προπονητής που του αρέσουν τα δύσκολα. Από εκεί και πέρα, έχω την εμπειρία να καταλάβω πότε ένας άνθρωπος λέει αλήθεια και φυσικά αναφέρομαι στον πρόεδρο, κ. Τσίκλο, ο οποίος δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και του αρέσει αυτό που κάνει''. Στον επίλογο του, ο Πέτρος Μίχος σχολίασε το επίπεδο της Γ' Εθνικής υποστηρίζοντας:'' Είναι ιδιόμορφη η κατηγορία αφού συμμετέχουν ομάδες που δεν έχουν μεγάλη οικονομική πίεση. Παράλληλα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να αναδείξουμε καλούς παίκτες και ικανούς προπονητές. Επίσης, θεωρώ ανούσιο να αγωνίζονται ξένοι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία αφού στόχος μας πρέπει να αποτελεί η ανάδειξη Ελλήνων παικτών.

Του Θέμη Λιουδάκη:

 

PERAMAIKOS  VS  AO PERISTERIOY

Περαμαϊκός- Περιστέρι:Σην έδρα του Μελισουργού θα παγματοποιηθεί τελικά η εξ αναβολής αναμέτρηση του Περαμαϊκού με το Περιστέρι για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Το γήπεδο του Περάματος δεν πήρε άδεια ακαταλληλότητας, καθώς παρά τις βελτιώσεις που έγιναν, απομένει η έκδοση της οικοδομικής άδειας από τον Δήμο.

 

 

PEYKH   vs GIOYXTAS 

Πεύκη- Γιούχτας:Ορίστηκε από την ΕΠΟ η αναμέτρηση της Πεύκης με τον Γιούχτα, η οποία είχε αναβληθεί, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Τελικά το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 16:00 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν σχετικά άδεια για το δικό τους γήπεδο.

 

 

AEKΑΕΚ: Να αφήσουν πίσω τους το... πρόσωπο των καλών παιδιών και να γίνουν πιο... αλήτες τόνισαν μεταξύ άλλων σε ομιλία τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι “παλιοσειρές”, Μπρούνο Τσιρίλο, Βασίλης Ρόβας και Νίκος Γεωργέας.”Πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω όλοι μας, βλέπετε πως είναι η κατηγορία,έχουμε δέκα τραυματισμούς και χάνουμε παίκτες, πρέπει να μπαίνουμε και εμείς πιο δυνατά στις φάσεις. Καλοί οι τεχνίτες και οι ντρίπλες, αλλά βλέπετε πως παίζουν, πρέπει να γίνουμε και εμείς πιο βρώμικοι, να γίνουμε πιο αλήτες στο παιχνίδι”. Όλοι μας θέλουμε το θέαμα και τα πολλά γκολ, αλλά τώρα θέλουμε τις νίκες, μετά θα έρθει και το θέαμα, όταν η ομάδα ρολάρει. Πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί πιο δυνατά και να λειτουργούμε ως οικογένεια. Να έχουμε μεταξύ μας καλό κλίμα”, ήταν κάποιες απ’ τις ατάκες. Παράλληλα, το “παρών” στο παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό για το Κύπελλο θα δώσει ο Κώστας Τσούπρος που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (10/10), ενώ εκτός πλάνων του τεχνικού της ΑΕ, Τραϊανού Δέλλα, βρίσκεται ο Τάσος Τσουμάγκας που είναι τραυματίας.

IONIKOSΙωνικός: Μετά την...γκέλα με την Μύκονο όλοι στις τάξεις του συλλόγου έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής (13/10) κόντρα στον Ρούβα που είναι για το Κύπελλο. Το κακό για τον τεχνικό της ομάδας, Μάρκο Δήμου, είναι πως για το ματς κόντρα στους Κρητικούς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουτσογιαννόπουλο, Μπολούλη και Μακρυωνίτη που είναι τραυματίες. Στον αντίποδα κανονικά στην αναμέτρηση με τον Ρούβα θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Σιμιτσής που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ την ποινή της τιμωρίας του εξέτισε και ο ο Μπάμπης Σταμπούλογλου.

AIGALEOΑιγάλεω: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Η ήττα με σκορ 3-2 που γνώρισε η ομάδα της Αθήνας έκανε τους ανθρώπους της να χάσουν την υπομονή τους με τον Βραζιλιάνο προπονητή, ενώ και ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει από τις τάξεις των “γαλάζιων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ντε Σόουζα Λουτσιάνο. Η διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

PROODEYTIKHΠροοδευτική: Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Προοδευτικής. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι ο πρώην βοηθός του Έβαλντ Λίνεν (όταν ο Γερμανός βρισκόταν στην ΑΕΚ) θα προσπαθήσει να φέρει τον σύλλογο του Κορυδαλλού και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares