Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 20:02

Έτοιμοι για όλα Στενή και Υδρούσα…

Τον Αθλητικό Όμιλο της Υδρούσας θα υποδεχτεί την Κυριακή στην Τήνο η Αθλητική Ένωση Στενής.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει στις κερκίδες του γηπέδου, τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αν θυμηθούμε και το μεταξύ τους ματς Κυπέλλου πριν μερικές μέρες στο Μπατσί με το «εγγλέζικο σκορ» να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

 

Οι ανδριώτες που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Ζουμή, θα ταξιδέψουν χωρίς άγχος με σκοπό την καλή εμφάνιση αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα όπως δήλωσε το δίδυμο των προπονητών της Υδρούσας κ.κ Φίλιππας και Μπαρούς. Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική η Υδρούσα δέχτηκε βαριά ήττα μέσα στο Μπατσί από τον ΑΟ Σύρου με σκορ 0-5.

 

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι που προέρχονται από μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άνω Μερά και μάλιστα στην Μύκονο, θα έχουν στην διάθεσή τους και τους Φώσκολο Γιάννη που εξέτισε την ποινή του αλλά και του Λιβαδάρα Πέτρο που επανέρχεται μετά τον σοβαρό περσυνό του τραυματισμό. Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει για δεύτερο ματς ο Γιώργος Ζαλώνης που υποδέχτηκε πριν μερικές μέρες τον κ. Τσοπλάκη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:15 και οι διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Σουλτάνης, Νομικός και Βαρδακαστάνης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares