Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 23:04

Γ΄Εθνική: Αναβολές σε Κύπελλο (όλα τα νέα)

Η ΕΠΟ ενημέρωσε και επίσημα ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Ολυμπιακός Λαυρίου - Νέα Ιωνία, Μανδραϊκός - Κυανούς Αστήρ Βάρης και Τριγλία Ραφήνας - Θύελλα Ραφήνας, καθώς τα γήπεδα που θα φιλοξενούσαν τις αναμετρήσεις δεν κρίθηκαν κατάλληλα. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ανέφερε:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι αγώνες για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, Ολυμπιακός Λαυρίου - Νέα Ιωνία, Μανδραϊκός - Κυανούς Αστήρ Βάρης και Τριγλία Ραφήνας - Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, οι οποίοι θα οριστούν εκ νέου από την αρμόδια επιτροπή».

ERMHS ZONIANONΕρμής Ζωνιανών

Το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν οι άνθρωποι της ομάδας της Κρήτης και να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ματς με τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Οι Ρεθυμνιώτες στην αναμέτρηση με τον σύλλογο των Κυκλάδων είχαν πετάξει μπουκάλια σε παίκτη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με το παραπάνω πρόστιμο.

ROUVASΡούβας

Τα σχέδιά του για τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Ιωνικό έχει αρχίσει να καταστρώνει ο τεχνικός του συλλόγου, Αντώνης Καλογεράκης. Ο έμπειρος προπονητής για την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ανυφαντάκη, ενώ θα μπορεί να έχει τον Κλωνάρη του οποίου το δελτίο εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες.

AIGALEOΑιγάλεω

Καμία κακία για την λύση της συνεργασίας του με τους ανθρώπους του Αιγάλεω δεν κρατάει ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, όπως έκανε γνωστό μέσω επιστολής του.

Αναλυτικά η επιστολή του Βραζιλιάνου τεχνικού:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ, τους παίκτες, τους παράγοντες της ομάδας που με στήριξαν κ πίστεψαν στο έργο μου και τον κόσμο του Αιγάλεω που μας υποστήριξε εντός κ εκτός έδρας.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και κάτω από αντίξοες συνθήκες να προσφέρω κ να μεταδώσω ότι έμαθα και μαθαίνω από το ποδόσφαιρο. Άλλοι με κατάλαβαν, άλλοι όχι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν κ έχω ήσυχη τη συνείδηση μου.
Μπορεί κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί μου να αισθάνονται αδικημένοι, αλλά να ξέρουν (κ τους απέδειξα), ότι τους αντιμετώπισα με την ίδια ποδοσφαιρική ειλικρίνεια που αρμόζει σε μια ομάδα που θέλει να λέγεται οικογένεια.
Εύχομαι σε αυτό το ιστορικό σωματείο να βρει το τρόπο να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Εύχομαι ο νέος προπονητής της ομάδας να βρει καλύτερες συνθήκες εργασίας από μένα κ να πετύχει στο έργο του. Στην ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι και ότι πέτυχα, το πέτυχα μετά από σκληρή δουλειά, επιμονή κ υπομονή. Αυτό θα συνεχίζω να κάνω, δίχως συμβιβασμούς».
Προπονητής Λουτσιανο Ντε Σοουζα

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

TRAXONESΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

Αμφίβολοι Καλλιπολίτης-Δρυμούσης

Η προετοιμασία του ΑΟΤ Αλίμου για τον κυριακάτικο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό συνεχίζεται, με τους Καλιπολλίτη και Δρυμούση να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Μπραντάν ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Καλοπήτας: Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια

Από εκεί και πέρα, η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Καλοπήτα ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου και τόνισε: Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα που διαθέτει αρκετούς έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και έναν αξιόλογο προπονητή. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ματς το βλέπουμε με σοβαρότητα''. Σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: ''Η ομάδα εκείνη που θα είναι συγκεντρωμένη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα θα πάρει την πρόκριση. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε αδράνεια πράγμα που θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος''.

PERAMAIKOSΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

Επιστρέφουν δυο

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Περαμαϊκού ενόψει του εξ αναβολής αγώνα που ακολουθεί με το Περιστέρι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής (16.30 γηπ. Ρέντη). Ο Ντανιέλ Μπατίστα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Καραγιάννη ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ένκελμανς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τους Χατζηγιαννάκο και Λαμπρινάτο που εξέτισαν τις ποινές τους και θα δώσουν κανονικά το ''παρών''.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Πειραϊκό σωματείο εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Κωνσταντίνου ο οποίος θρηνεί το χαμό του πατέρα του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: ''Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Περαμαϊκού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο 16χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Κωνσταντίνου για τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του πατέρα του''. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares