Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 09:05

Τα τελευταία νέα από την Γ’ Εθνική

Ιωνικός: Σχεδόν... πάνοπλος θα υποδεχτεί τον Ρούβα η ομάδα της Νεάπολης στον μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής που θα γίνει την Κυριακή (13/10).

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ιωνικού, Μάρκος Δήμου, θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Σιμιτσή, ο οποίος ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του. Το "παρών" στον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς θα δώσει και ο Μπάμπη Σταμπουλόγλου που εξέτισε την ποινή του που είχε από την περσινή σεζόν. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσακίρης, Κουτσογιαννόπουλος, Μπουλούλης και Μακρυωνίτης.

Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή των Νικαιωτών είναι οι εξής:

Μπαμπανιώτης, Αδαμόπουλος, Καμβύσης, Κουλακάρης, Ατματζίδης, Σιμιτσής, Σταμπούλογλου, Τσαρκάνι, Μπερνιδάκης, Βασιλείου, Παπασπύρος, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος, Πολυχρόνης, Μαργιόλης, Κατσαβριάς, Δημητρίου και Κουμουλίδης.


Πεύκη: Τι και αν αναβλήθηκε η...εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Γιούχτα που ήταν για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής; Οι παίκτες της Πεύκης ήταν...στην τσίτα, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έκλεισαν φιλικό παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 με τους τεχνικούς και των δύο πλευρών να βγάζουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Αιγάλεω: Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ο τεχνικός που καλείται να συνεχίσει το έργο του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στο πάγκο του Αιγάλεω. Ο 50χρονος προπονητής το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου με τους οποίους και έδωσε τα χέρια. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αθανασιάδης στο παρελθόν έχει περάσει από τον Αστέρα Βάρης, την Αθηνΐδα, την Ελλάς Σύρου, την Μύκονο, τον Πανναξιακό, τον Ήφαιστο Περιστερίου και τα Γλυκά Νερά. Παράλληλα, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) το Αιγάλεω ήρθε 0-0 με τον Πανιώνιο, ενώ το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να λήξει πριν το 90'.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Το παιχνίδι Κυπέλλου με την Τριγλία Ραφήνας μπορεί να αναβλήθηκε ωστόσο το τεχνικό επιτελείο της Θύελλας Ραφήνας, θέλοντας να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση προγραμμάτισε για σήμερα τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης η οποία θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Πεύκης. Αντίπαλος θα είναι η ομώνυμη ομάδα και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.00. Ο Βλάσης Χατζηαναστασίου θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Μανουσάκη που παραμένει τραυματίας, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρατηρήσει τυχόν αδυναμίες που ενδέχεται να προκύψουν.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Δυσαρέσκεια επικρατεί στον Μανδραϊκό μετά την απόφαση που πήρε η ΕΠΟ που αφορά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Βάρης. Συγκεκριμένα, οι ''κυανόλευκοι'' θεωρούν ότι βγαίνουν εκτός ρυθμού και αυτό το γεγονός ίσως επηρεάσει αρνητικά το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του μέχρι στιγμής όπου και τόνισε: Έχω μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα όμως αυτό δεν λέει κάτι αφού το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Το αλαλούμ που προκάλεσε η ΕΠΟ με τις αναβολές αγώνων δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Αστέρα Βάρης ο οποίος τελικά δεν θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο τον Μανδραϊκό, μετά την απόφαση που πήρε το αρμόδιο ποδοσφαιρικό όργανο. Πάντως, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής δεν προτίθεται να χαλαρώσει αφού το τεχνικό επιτελείο ''έκλεισε'' φιλικό για σήμερα Σάββατο στη Νέα Ιωνία με την ομώνυμη ομάδα, το οποίο έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18.30. Το συγκρότημα του Πέτρου Τσιγκούλη θα πάρει... θέσεις μάχης και την Δευτέρα, όπου έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό στην Βάρη στις 18.00 και αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι ο Άρης Βούλας (σωματείο που συμμετέχει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ). Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να προφυλάξει τους Κοζή και Σκουρλή οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ανεβάζει στροφές ο Τσαμουρλίδης

Αποκτήθηκε τη φετινή μεταγραφική περίοδο από τη Νέα Ιωνία και σιγά-σιγά έχει αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Τσαμόπουλου. Η αναφορά μας γίνεται στον Τσαμουρλίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό που θα δώσουν οι ''κυανοκίτρινοι'' στην έδρα τους με τον Αστέρα Βάρης. Σε αντίθεση με τους Παυλίδη και  Νταϊφώτη οι οποίοι βρίσκονται ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας. Όσον αφορά στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το γήπεδο, οι ιθύνοντες του σωματείου κινούν τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να συλλέξουν τα απαραίτητα έγγραφα που λείπουν προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να μην παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα.

ΠΟΑ: Χωρίς Χαλκιαδάκη στα Χανιά

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Ατσαλένιος αύριο καθώς για την 2η φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής φιλοξενείται από τον Κισσαμικό (15.00). Ο Μανώλης Πατεμτζής, ενδέχεται να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χαλκιαδάκη ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Στο μεταξύ, ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε αιναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τους Χανιώτες όπου και τόνισε:'' Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία πραγματοποίησε το καλοκαίρι αρκετές προσθήκες στο δυναμικό της. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που γνωρίζουμε ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση»

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Κισσαμικού ενόψει του αυριανού αγώνα που ακολουθεί για το Κύπελλο με τον Ατσαλένιο. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Ένγκουεμ και Εσόνο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Ψυχουντάκης αναμένεται να προφυλαχθεί. Στο μεταξύ, ο έμπειρος προπονητής παραχώρησε δηλώσειςόπου και τόνισε:'' Θα πρέπει να εμφανίσουμε την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Χρειάζεται να βγάλουμε διάθεση εντός αγωνιστικού χώρου για να πάρουμε την πρόκριση. Το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε για το θεσμό του Κυπέλλου δεν λέει τίποτα. Από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας''. Σε ερώτηση, εάν σκέφτεται να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που μετρούν αρκετά λεπτά στα... πόδια τους, ο Μακεδόνας τεχνικός υποστήριξε:'' Θα το κάνουμε μόνο σε περιπτώσεις που σχετίζονται με προβλήματα τραυματισμών. Άλλωστε, δεν θέλουμε να βγούμε εκτός ρυθμού κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να αψηφήσουμε το ματς''. Στον επίλογο του, ο Μπαξεβάνος αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας για τον οποίο τόνισε: Μέσα από την προσπάθεια μας και τα αποτελέσματα θα επιδιώξουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας. Θα είναι μια ηθική επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον πρόεδρο να δουν ότι υπάρχουν άνθρωποι από την ευρύτερη περιοχή που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια''.  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares