Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 13:33

Ρεπορταζ απο τους αγωνες κυπέλλου της Γ' Εθνηκής

Το πάθημα έγινε μάθημα...


στον ΑΟΑΝ ο οποίος απέκλεισε από το Κύπελλο την Κηφισιά, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα της πρεμιέρας!
Ανέκαθεν η διοργάνωση του Κυπέλλου στις περισσότερος χώρες του κόσμου αποτελεί το θεσμό των εκπλήξεων. Κάτι ανάλογο επιβεβαιώθηκε και χθες στο Λασίθι, εκεί που ο ΑΟΑΝ πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Κηφισιά με 3-2, δείχνοντας να έχει συνέλθει από το 5-2 της πρεμιέρας. Η ομάδα του Νεκτάριου Στάθη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε το παιχνίδι, διατήρησε την ψυχραιμία της ως το τέλος και τελικά πήρε το.... εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 14' χάρις σε ατομική ενέργεια του Βέρμπη. Η χαρά των ''κυανόλευκων'' δεν κράτησε για πολύ αφού ο Παύλος Λεπτοκαρίδης 2' αργότερα έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή να πετυχαίνει γκολ. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Το τέρμα αυτό τόνωσε την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι 9' αργότερα πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Χατζιάι.
Το ''κλείδωσε'' ο Κοκκολάκης
Στο β' μέρος αντιστράφηκαν οι ρόλοι, αφού ξεκίνησε με γκολ για τους Λασιθιώτες αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ο Χρηστάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Έσλερ με τον διαιτητή του αγώνα, Κασελάκη, να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοκκολάκης ο οποίος νίκησε τον Κόλλια δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 83' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Δέλλιου με δεύτερη κίτρινη. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Θωμά Γράφα πίεσαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Βέρμπη στο 85' σε 3-2. Βοηθοί του Κασελάκη ήταν οι Μαραγκουδάκης και Κομισοπούλου (Χανίων)
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Μουτάκης, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χρηστάκης, Πηγιάκης (46' Γκέκας), Φαγάς, Λεπτοκαρύδης, Κοκολάκης, Χατζιάι (77' Καουκάκης), Καρνιάτης
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ (57' Καραμπάς), Παπαζούδης (85' Νταγιάντας), Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Αλημπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ντούμος (66' Ταμπάκης).


ΙΩΝΙΚΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ 2-0
Εύκολο απόγευμα είχε ο Ιωνικός που επιβλήθηκε με 2-0 του Ρούβα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μόλις στο 10' ο Σταμπούλογλου εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Χρυσάφη και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59' ο Παπασπύρος μετά από φάση διαρκείας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρακάς με βοηθούς τους Ρουμπή και Κωνσταντίο(Εύβοιας)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Αδαμόπουλος, Ατματζίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαριόλης,(74' Δημητρίου), Σιμιτσής, Τσαρκάνι (27' Μπερνιδάκης), Παπασπύρος, Σκαφτούρος (84' Κουμουλίδης), Χρυσάφης, Μπεκατώρος

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης): Τόμπος, Ρουμπάκης,Τζιράκης, Αργυράκης, Πετράς, Κεφαλούκος, Τσιτλακίδης (53' Αντωνάκης), Τζανάκης (84' Τζερεβελάκης), Φουκαράκης, Κλωνάρης (63' Βλάχος), Παντελής.


ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-2
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής εξασφάλισε χθες ο Πανελευσινιακός ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του ΑΟΤ Αλίμου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο 16'. Συγκεκριμένα, ο Σαπαλίδης βρέθηκε μόνος στην περιοχή ωστόσο το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Τσαλκιτσίδη, ενώ συνέχεια της φάσης ο Νικολάου δεν μπόρεσε με σουτ να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Οι ''σταχυοφόροι'' ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 77' με τον Μιχελή μετά από σέντρα-σουτ του Κουσκουνά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85' ο Κωνσταντινίδης μετά από όμορφη ατομική ενάργεια και δυνατό σουτ το οποίο βρήκε και στο δοκάρι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλούνας με βοηθούς τους Δουδούμη και Δόσκορη (Φθιώτιδας)
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού ευχαρίστησαν τον ΑΟΤ Αλίμου για την φιλοξενία, ενώ ειδική αναφορά έγινε και από το τεχνικό του συλλόγου, Φώτης Θανέλλα, ο οποίος απένειμε προσωπικά συγχαρητήρια στους διοικούντες των ''μπλε''
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Αθανασόπουλος, Μανωλιάδης, Δάρρας, Τουγουντζόγλου, Καραμέρης (80' Καλλιπολίτης), Νικολάου (58' Σαγανάς), Σαπαλίδης, Δρυμούσης (87' Ελευθεριάδης)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσακιρτζίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης (60' Σωτηρόπουλος), Κουσκουνάς (86' Κατσίκιας), Ρούσεφ, Ουέλιγκτον (83' Τροϊρης).


ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 5-3 πέν. (0-0)
Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ο Κισσαμικός για να κάμψει την αντίσταση του Ατσαλένιου και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς επιβλήθηκε με 5-3 (0-0 κανονική διάρκεια). Μοιραίος παίκτης για τους Ηρακλειώτες ήταν ο Συσκάκης, ο οποίος στην ρώσικη ρουλέτα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο α' μέρος οι Χανιώτες έλεγχαν το ρυθμό του αγώνα ενώ δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, οι ''πράσινοι'' ισορρόπησαν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να είχαν... κλέψει την πρόκριση, όμως το σουτ του Πέτρου Γιακουμάκη κατέληξε στο δοκάρι του Ρίζου. Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης με βοηθούς τους Κομκότου και Βυζιργιανάκη (Ρεθύμνου)
Όσον αφορά στη διαδικασία των πέναλτι, για τους νικητές σκόραραν οι Τζιορτζόνε, Ματζιούνης, Ανιάγκμπε, Παραλίκης και Χατζηλιόντας, ενώ για τον ΠΟΑ οι Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκη, Καργιωτάκης, Συσκάκης.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Ταμπάκης, Τσικουδάκης, Βαρδάκης, Χατζηλιόντας, Τζιορτζόνε, Μπάτζιο, Χολέβας, Δρακάκης (75' Κιν), Κουμπρόγλου (45' Ματζιούνης)

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Πατεμτζής): Χωματάς, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Νύχταρης (60' Συσκάκης), Γιακουμάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Γιακουμάκης Γ., Αραβιάκης, Μπουτσάκης, Γιακουμάκης Π., Βρεττός (46' Καργιωτάκης).

Άγιος Νικόλαος- Κηφισιά: Ο Άγιος Νικόλαος είναι η ομάδα που θα βρει η ΑΕΚ στο δρόμο της στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-2 της Κηφισιάς στο γήπεδο της Ελούντα και πήραν το εισιτήριο για την 3η αγωνιστική της Α' φάσης, όπου θα βρουν μπροστά τους την ΑΕΚ.

Τα δύσκολα για την ομάδα του Νεκτάριου Στάθη έκανε σήμερα ο επιθετικός της Κηφισιάς, Βέρμπης, τα δύο τέρματα που σημείωσε όμως δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν στην ομάδα του την πρόκριση.
Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Βέρμπης στο 14' με ωραία ενέργεια και σουτ, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Λεπτοκαρίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΑΟΑΝ.

Στο 25' ο Χατζάι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Κοκολάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Έλσνερ, έκανε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Βέρμπης με φάουλ στο 85. Νωρίτερα στο 83' αποβλήθηκε ο Δέλλιος των γηπεδούχων. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κασελάκης με βοηθούς τους Μαραγκουδάκη και Κομισοπούλου (Χανίων).

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Μουτάκης, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χρηστάκης, Πηγιάκης (46' Γκέκας), Φαγάς, Λεπτοκαρύδης, Κοκολάκης, Χατζιάι (77' Καουκάκης), Καρνιάτης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ (57' Καραμπάς), Παπαζούδης (85' Νταγιάντας), Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Αλημπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ντούμος (66' Ταμπάκης).

ΑΕΚ-Ηλυσιακός: Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως η "Ένωση" επικράτησε με σκορ 3-0 στο ΟΑΚΑ παίρνοντας έτσι το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Νικόλαο. Τώρα όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ πήρε "κεφάλι" χάρη στο όμοργο πλασέ του Νίκου Γεωργέα στο 55'.

Μετά από πέντε λεπτά την "σκυτάλη" στο σκοράρισμα πήρε ο Μπρέσεβιτς, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να κάνει στο 60' το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμόρφωσε στο 76' ο Πόποβιτς που πέτυχε έτσι το πρώτο του γκολ με τη κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:Νικολάου, Φίπε, Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας, Φλέγγας, Κωσταντίνου, Στρατάκης, Κάμπας.

ΑΕΚ:Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Γροντής, Πόποβιτς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares