Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 22:52

Τα τελευταια νέα της Γ' Εθνικής

Περαμαϊκός: Στην... φυσική του έδρα που δεν είναι άλλη από το δημοτικό γήπεδο Περάματος θα υποδέχεται από εδώ και πέρα τους αντιπάλους του ο Περαμαϊκός.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο... σπίτι των “πρασίνων” είχε γίνει... ρεκτιφιέ, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να είναι έτοιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ενώ παράλληλα γίνονται και άλλα έργα που θα ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Κηφισιά: Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Κηφισιά με αποδέκτη το ξενοδοχειακό συγκρότημα Candia Park Village και τον κ. Γεωργόπουλο Στέλιο για την κρητική φιλοξενία, που παρείχαν στην ομάδα κατά την παραμονή της στο νησί για το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Κηφισιά FC ευχαριστεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα Candia Park Village και τον κο Γεωργόπουλο Στέλιο για την κρητική φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα της Κηφισιάς. Το Candia Park Village με πανοραμική θέα στον Κόλπο Μιραμπέλλου απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις γειτονικές πόλεις του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας. Η αρχιτεκτονική του παραπέμπει σε παραδοσιακό χωριό της Κρήτης και είναι ιδανικό θέρετρο για οικογένειες αλλά και ζευγάρια. Το ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο Μαμιδάκη. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 28410 26811 και στο Fax 28410 22367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.candiapark.com".

Θύελλα Ραφήνας: Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τους διοικούντες την ΠΑΕ είχε ο παίκτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μανουσάκης, αφού οι άνθρωποι της Θύελλας Ραφήνας τον βοήθησαν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά, ώστε να περάσει τον τραυματισμό του στον χιαστό και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώθοντας απεριόριστη ευγνωμοσύνη για την οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της ομάδας μου για την οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου, καθώς πέρα από το καθημερινό ενδιαφέρον τους, κάλυψαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης μου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα. Παράλληλα, στην διοίκηση και το φίλαθλο κοινό της Θύελλας να δουν την ομάδα εκεί που της αντιστοιχεί».

Ηλυσιακός: Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ “έπλεξε” με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπασπύρου μερικές μέρες μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

''Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την εμφάνιση. Ήταν μία ομάδα εμφανώς βελτιωμένη συγκριτικά με αυτή που είχα δει στα προηγούμενα παιχνίδια. Μου άρεσαν πολύ ο Κορδέρο και ο Ντακόλ, παίκτες που δίνουν στην ομάδα μεγάλη ποιότητα. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο, γιατί υπάρχουν έδρες που θα τη δυσκολέψουν'. Ίσως να συναντήσει πρόβλημα σε γήπεδα που έχουν κακό τερέν (πλαστικό χλοοτάπητα) ή που δεν μπορούν να γίνουν έδρες από τον κόσμο της, λόγω μικρής χωρητικότητας. Πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα δεν θα συναντήσει κανένα εμπόδιο και εν τέλει θα ανέβει με ευκολία'', είπε αρχικά για να συμπληρώσει στην συνέχεια:

''Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη εβδομάδα και, φυσικά, στον αγώνα. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, αν και το θέλαμε πολύ. Πιστεύω ότι φοβηθήκαμε τον αντίπαλο περισσότερο από ό,τι έπρεπε! Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε καθόλου μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Θεωρώ ότι εμφανιστήκαμε υποδεέστεροι από αυτό που πραγματικά είμαστε. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου πριν το ματς ότι μόνο εμπειρίες είχαμε να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο ματς. Πλέον, κοιτάμε μπροστά, βασιζόμενοι και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares