Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 23:27

Η Γ΄ Εθνική Σήμερα

AGIOS NIKOLAOSΆγιος Νικόλαος

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής είναι οι παίκτες του κρητικού συλλόγου, όπως τόνισε με δηλώσεις του σε τοπικό σταθμό ο επιθετικός της ομάδας, Παύλος Λεπτοκαρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “AthleticRadio”:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ματς πρόκληση και ιστορικής σημασίας για μας. Είναι τα παιχνίδια που περιμένουν όλοι οι παίκτες για να αισθανθούν πραγματικά ποδοσφαιριστές. Θα έχει κόσμο, τηλεοπτική κάλυψη και είναι τιμή για μας που θα παίξουμε κόντρα σε ένα τόσο σημαντικό αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε το ματς και η προετοιμασία μας κύλησε ήσυχα όπως συμβαίνει και με όλα τα άλλα ματς. Θα παίξουμε με την ΑΕΚ και για το Κύπελλο αλλά είναι ένα άλλο ματς. Η πρόκριση μας ανέβασε την ψυχολογία και ήρθε στο καλύτερο δυνατό σημείο. Δεν έχω ξαναπαίξει κόντρα στην ΑΕΚ και επειδή έχω κοινή καταγωγή, ως Πόντιος, είμαι παιδί της προσφυγιάς έχω μία ιδιαίτερη συμπάθια προς αυτήν».

Για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του: «Θα είναι και για μένα μία σπουδαία εμπειρία και έχω σκοπό να το διασκεδάσω. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου και ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας. Στην ομάδα το κλίμα είναι οικογενειακό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου να έρθω στον Αγιο Νικόλαο. Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ μας και η διοίκησή μας είναι πρότυπο και κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα όπου πάσχουμε από παράγοντες που αγαπάνε την ομάδα τους στην πράξη και όχι στα λόγια».

THIELLA RAFINASΘύελλα Ραφήνας

Τον καλύτερό τους αγωνιστικό πρόσωπο θα δείξουν οι παίκτες του συλλόγου, προκειμένου να πάρουν το πρώτο τους “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στην αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας, Βλάσης Χατζηαναστασίου.

«Είμαστε τελείως εκτός ρυθμού λόγω της αγωνιστικής απραξίας που είχαμε. Ψάχνουμε εναγωνίως τους πρώτους μας βαθμούς καθώς η πίεση αρχίζει και μεγαλώνει. Την Κυριακή θα αγωνιστούμε με μια έμπειρη ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει καλά στην κατηγορία. Θεωρώ ότι εάν πετύχουμε την πρώτη μας νίκη θα δρομολογηθούν όλα σωστά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο αντίπαλος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διαθέτει προπονητή που γνωρίζει την κατηγορία και πρόκειται για ομάδα που έχει αρκετά καλή ισορροπία. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι νικητής θα είναι εκείνος που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

AEKΑΕΚ

Χωρίς ενοχλήσεις έβγαλε την προπόνηση της Τετάρτης (16/10) ο Μπρούνο Τσιρίλο. Έτσι, ο τεχνικός του σύλλογο, Τραϊανός Δέλλας, μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άγιο Νικολάο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Στον αντίποδα εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Τσουμάγας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και θα χάσει το ματς με τους Κρητικούς. Παράλληλα, Ανάκογλου, Πλατέλλας ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Παυλής ατομικό.

Δόξα Βύρωνα: Παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Βαγγέλης Μάλλιος, ο οποίος είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ. Από εκεί προέκυψε πως η καλύτερη λύση για την ομάδα θα ήταν να συνεχίσει την πορεία της με άλλον προπονητή στο τιμόνι της, με αποτέλεσμα οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν άδοξα.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος σας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Ευάγγελο Μάλλιο και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα τελευταια νέα της Γ' Εθνικής Τα νέα της Γ' Εθνικης »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares