Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 21:17

Τα νέα της Γ' Εθνικης

AO PERISTERIOY

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μπίτος: Σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας
Το Περιστέρι έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις την προηγούμενη Κυριακή καθώς επικράτησε σε εξ' αναβολής αγώνα του Περαμαϊκού με 3-2 για τον 6ο όμιλο. Όπως γίνεται αντιληπτό στις τάξεις του συλλόγου πνέει ούριος άνεμος κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που παραχώρησε ο γενικός αρχηγός των ''ροσσονέρι'', Γιάννη Μπίτος, ο οποίος υποστήριξε« Παρά τις δύο σημαντικές μας απουσίες του Μήλιου και του Μπέλλη κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με το καθαρό παιχνίδι των αντιπάλων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε με πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά. Οπωσδήποτε η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά αισιοδοξούμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε ».
Ευχαριστεί Περαμαϊκό και κόσμο
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του ''Ομίλου'' ευχαριστεί τους ανθρώπους του Περαμαϊκού για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής στον αγώνα της Κυριακής , ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον κόσμο του συλλόγου που στήριξε σε ακόμη ένα ματς την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:''Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί πολύ τους αθλητές, το Δ.Σ. του Περαμαικού καθώς και τους φιλάθλους του για την άψογη φιλοξενία τους για την οποία να είναι σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε στο Περιστέρι. Ήταν κύριοι με όλη τη σημασία της λέξεως και τους ευχαριστούμε πολύ. Επίσης ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια''.

Του Θέμη Λιουδάκη

AEKΑΕΚ

“Σαφάρι” για νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν σε βάθος χρόνου να βοηθήσουν την “Ένωση” έχει ξεκινήσει να ψάχνει ο Άκης Ζήκος, ο οποίος είναι και επικεφαλής αυτής της προσπάθειας. Ο παλαίμαχος μέσος μαζί με το επιτελείο του έχει ξεκινήσει και μαζεύει πληροφορίες για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τα επόμενα χρόνια, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να αξίζει να ασχοληθούν μαζί της.

KHFISIAΚηφισιά

Τι και αν η ομάδα της Αθήνας έχει ρεπό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής; Οι παίκτες του Θωμά Γράφα όχι μόνο δεν θα κάτσουν να το απολαύσουν, αλλά θα βρίσκονται στις επάλξεις, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Ιωνία που θα γίνει το Σάββατο (19/10) στις 15:00 στο Ζηρίνειο Στάδιο. Έτσι, ο τεχνικός του συλλόγου θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τριγλία Ραφήνας - Θύελλα Ραφήνας

Άδεια καταλληλότητας πήρε το γήπεδο της Ραφήνας “Παναγιώτης Σκούφος”, με αποτέλεσμα και οι παραπάνω δύο ομάδες να μπορούν να πραγματοποιήσουν χωρίς προβλήματα πλέον τα παιχνίδια τους εκεί. Μάλιστα, το γήπεδο επιθεώρησε κλιμάκιο της Περιφέρειας υπό την συνοδεία ανθρώπων και των δύο ομάδων και έτσι οι πρώτοι με την σειρά τους άναψαν το “πράσινο” φως για την λειτουργία του “Παναγιώτης Σκούφος”.

ROUVASΡούβας

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου αποτελεί από σήμερα ο Αλέκος Κούρτογλου. Ο βοηθός του Αντώνη Καλογεράκη είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους και έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Προοδευτική-Ρούβας

Το παιχνίδι που ήταν να γίνει την Κυριακή (20/10) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής δεν θα διεξαχθεί, καθώς η Αστυνομική Διεύθυνση άναψε “κόκκινο”, λόγω ακαταλληλότητας του δημοτικού γηπέδου Νίκαιας, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να προβεί σε αναβολή.

NEA IONIAΝέα Ιωνία

Μετά από έλεγχο των αρμόδιων οργάνων τελικά το γήπεδο του συλλόγου δεν πήρε άδεια καταλληλότητας, με αποτέλεσμα το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής να αναβληθεί.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares