Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 14:23

Άνω Μερά: 3-3 σε Φιλικό με ΑΟΜ | Κράτησε τα καλά ο Τζιώβας

Ένα δυνατό φιλικό έγινε χθες στο γήπεδο της Άνω Μεράς στη Μύκονο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον συμπολίτη της ΑΟ Μυκόνου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3.

Νίκος Τζιώβας και Θεοφύλακτος Παχατουρίδης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά σχήματα και παίκτες, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων τους.

Από 3 σε κάθε μέρος

Το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες ήταν αρκετά καλό, κάτι που επιβεβαιώνει το ποιοτικό υλικό που διαθέτουν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τρία γκολ που πέτυχε ανά ημίχρονο η κάθε ομάδα.

Στο 1ο μέρος η Άνω Μερά προηγήθηκε με 3-0, με γκολ που πέτυχαν οι: Κλέιντι, Τουρέ και Θεοχάρης.

Στην επανάληψη και ενώ ο Ν. Τζιώβας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, ο ΑΟ Μυκόνου επανήλθε πλήρως στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας τρία τέρματα με τους: Φιορεντίνο (1) και Πανέτα (2).

Αγνοεί τη νίκη

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι ο ΑΟ Μυκόνου φέτος αγνοεί τη νίκη σε φιλικούς και επίσημους αγώνες, με εξαίρεση το φιλικό της Νάξου, όπου σημείωσε νίκη με 2-1, κόντρα στο Πανναξιακό. Πάντως ο ΑΟ Μυκόνου, χθες παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές, μιας και ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης θέλησε να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε τρία νεαρά παιδιά της ακαδημίας.

Από την άλλη η Άνω Μερά, φαίνεται να ξεπερνά το κακό πρόσωπο που έχει δείξει στα δύο ματς που έχουν γίνει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα, καθώς παρουσιάζει ένα πιο φρέσκο πρόσωπο.

Μόνο η εμφάνιση

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής της Άνω Μεράς, Νίκος Τζιώβας μετά τη λήξη του αγώνα, όπου τόνισε: « Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Γ΄Εθνικής όπως είναι ο ΑΟ Μυκόνου. Ειδικά στο 1ο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, πετύχαμε 3 τέρματα και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Κοιτάμε το ματς με τον ΑΟ Υδρούσας, όπου πιστεύω ότι θα δείξουμε το αναμενόμενο πρόσωπο».

Επόμενος σταθμός για την Άνω Μερά το ματς του Κυριακάτικου πρωινού με τον ΑΟ Υδρούσας στο γήπεδο της Άνω Μεράς, ενώ ο ΑΟ Μυκόνου θα εκτίσει το ρεπό του.

Συνθέσεις

Άνω Μερά (Τζιώβας): Αγγελίδης, Κουτσούκος, Ερβίν, Ασημομύτης Α., Κεραμιδάς, Κεκελής, Τόσκα, Θεοχάρης, Τουρέ, Μπαμπακάρ, Κλέιντι.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Γκότσης, Γαλούνης, Κιούσης, Φελάι, Κουκάς, Βλιζνάκης.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Πέτρος, Μύρντινας, Φιορεντίνος, Καρατζάς, Μπαλλής, Ούσα, Πανέτας, Βαλαμούτης, Τσάλμας, Θεοδώρου, Κυπριτίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Δάμαϊ, Ράυα Α.(16 χρονών), Λυκούρης (14 χρονών), Ράυα Χ. (14 χρονών).

Ανταπόκριση αγώνα: Υπ. δημ. Σχέσεων Και Τεχν. Διευθυντής Άνω Μεράς Ασημομύτης Πέτρος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares