Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 15:08

Με τον κακό του δαίμονα αντιμέτωπος ο Παμμηλιακός

Στην Πάρο ταξιδεύει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου Παμμηλιακός για να αντιμετωπίσει στον δυσκολότερο αναμφισβήτητα εκτός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου τον τοπικό Νηρέα.

milos-xorigoi-2013Η ομάδα της Νάουσας έχει ξεκινήσει με μια νίκη και μια ισοπαλία το φετινό πρωτάθλημα και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει και το απόλυτο αν δεν δεχόταν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις από τον ΑΟ Πάρου την 1η αγωνιστική.

Στον Παμμηλιακό παίχτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Θυμίζουμε ότι από τη Μηλέικη ομάδα εκτός από τους τραυματίες από την αρχή της σεζόν Μάνη και Σκλάβο, θα λείψει και ο τιμωρημένος Τσιριγωτάκης, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΑΟ Πάρου στη Μήλο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σίδερης, Πουλάκης, Κυρίτσης, Ατανάσοφ, Χατζίεφ, Μίγκεν Σίτι, Καμακάρης Β., Καμακάρης Μ., Μαθιουδάκης, Στεφανής, Ζούλιας Α., Ζούλιας Θ., Παπαδημητρίου Σ., Αϊβαίώτης, Φρούκο, Μπαργιάμι.

Στην περυσινή εκπληκτική πορεία του Παμμηλιακού, ο Νηρέας ήταν η μόνη ομάδα που σκόραρε και στα δύο παιχνίδια (1-3 στην Πάρο και 1-4 στη Μήλο) και αποτελεί παραδοσιακά δύσκολη έξοδο για τον Παμμηλιακό.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα τον διευθύνουν οι κ.Ζαράνης Ι., Αρμακόλας Ι., Ρούσσος Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares