×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011 16:54

ΟΙ 7 ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ…

miktes_6-1-2011

Το Sport Cyclades πρωτοπόρο σας παρουσιάζει πρώτο τους εφτά Κυκλαδίτες Νέους οι οποίοι προτάθηκαν από τον Τεχνικό της Μικτής Μανόλη Βαθρακοκοίλη....

και θα επανδρώσουν μαζί με άλλους 11 ποδοσφαιριστές την Περιφερειακή ομάδα Νέων Αιγαίου. Οι ποδοσφαιριστές εκλέχτηκαν κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια και με την πίεση του αριθμητικού πλαφόν, σε συζήτηση που είχαμε με τον Νάξιο τεχνικό μας τόνισε ότι κατά την γνώμη του αυτή η ομάδα άνετα θα μπορούσε να είναι η Περιφερειακή, πράγμα που υποστηρίζει περνώντας σαν δεδομένο την ποιότητα που παρακολούθησε στα τουρνουά όπου συμμετείχε η Μικτή μας.

Οι παίχτες θα κληθούν είναι οι εξής:

Κρητικός Λουκάς Άνω Σύρος
Κούκας Ζαννής ΑΟ Μυκόνου
Ζουγανέλης Ανδρέας ΑΟ Μυκόνου
Μπάλκας Παναγιώτης ΑΟ Πάρου
Νίκας Ανδρέας ΑΟ Πάρου
Χριστόφορος Λευτέρης Αστέρας Μαρμάρων
Μπανακακης Νικηφόρος Πανναξιακό

Οι ενώσεις θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να έχουν καταθέσει τις καταστάσεις με τους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος αγώνας προγραμματίστηκε για τις 16 Μαρτίου αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τους αντίπαλους αφού η κλήρωση θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι προπονήσεις τις Περιφερειακής ομάδας θα γίνουν στο Νησί στο οποίο θα είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των Αθλητών και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι η Σύρος. Το Sport Cyclades θα συνεχίσει να σας ενημερώνει σε ότι αφορά τις Μικτές μας. Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί συνέντευξη με τον Τεχνικό και εκλέκτορα Μανόλη Βαθρακοκοίλη ο οποίος μας μίλησε για όλα τα θέματα των Μικτών και όχι μόνο!!!!

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares