Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 23:21

«Αήττητος» 1-0 το Περιστέρι

Συγκροτημένος και σοβαρός ο Πανναξιακός, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ανάγκασε σήμερα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα τον ΑΟ Περιστερίου, νικώντας τον στο ΔΑΚ Νάξου με 1-0.

NAXOS MAYROSΜετά από αυτή τη νίκη ο Πανναξιακός παραμένει αήττητος στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και συγκατοικεί στην 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς μαζί με Τριγλία, Αιγάλεω και Μανδραϊκό, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο (Θύελλα Ραφήνας αναβολή). Στην πρώτη θέση είναι η ΑΕΚ που με 10 βαθμούς.

Άμυνες «γρανίτης»

Οι δύο ομάδες έριξαν το περισσότερο βάρος στις άμυνες τους, δείχνοντας πολύ διαβασμένες στο παιχνίδι του αντιπάλου τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε ένα ματς που είχε πολύ καλό ρυθμό να δημιουργηθούν πολύ λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με την ομάδα που θα σκόραρε πρώτη να είχε το προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Πανναξιακός ήταν πιο απειλητικός στο 1ο μέρος, όπου είχε ένα καλό γύρισμα του Καρούση και ένα σουτ του Βασου, που πέρασε μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος δεν ανησύχησαν καθόλου τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού Γιουργούση.

Ένα ήταν αρκετό

Όσες ευκαιρίες δεν έγιναν στο πρώτο μέρος, έγιναν στην επανάληψη, όπου ο Πανναξιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 51’, με γκολ του Βούλγαρη, όταν ο Καρούσης δημιουργεί την φάση από αριστερά, ο πανταχού παρόντας Βάσος γυρίζει στον Βούλγαρη και ο τελευταίος «κεραυνοβολεί» τον Ψύχο από απόσταση αναπνοής.

NAXOS Katsonis 200x100Ο Συράκος στο 65’ από απόσταση αναπνοής, με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια Βάσος και Βούλγαρης φτάνουν πολύ κοντά στην επίτευξη του 2ου γκολ του Πανναξιακού, αλλά δεν τα καταφέρνουν, με τον Συράκο για το Περιστέρι να επιχειρεί πλασέ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιουργούση.

Η ήττα φέρνει γκρίνια που λένε… έτσι ο προπονητής των Περιστεριωτών κύριος Ταπρατζής, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης θεώρησε ότι αδικήθηκε από την διαιτησία του κυρίου Ψυχούλα.

Διαιτητές ήταν οι: Ψυχούλας, Φίλος, Πριόνας.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Βλαστός) Γιουργούσης, Σάββας (81’ Κατσάνης), Τσαρτσαράς, Μεσημέρης, Βάσος (90’ Μποδονιάς), Καλογερής, Καρούσης (78’ Ντούκα), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος.
ΑΟ Περιστερίου (Ταπρατζής): Ψύχος, Πλέστης Π. (60’ Παναγόπουλος), Ποστόλης, Βασιλόγλου,  Συμεωνίδης, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ. (80’ Ηλιάδης), Συράκος, Χρόνης, Σαμπράκος (55’ Μπέλης).

124 Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares