Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 14:10

Ρεπορτάζ από τα ματς της Γ΄ Εθνικής

Άλλαξε και... άρεσε το ''Σίτυ''

Το ντεμπούτο του Αθανασιάδη στο πάγκο του Αιγάλεω συνοδεύτηκε με απόλυτη επιτυχία (2-1 την Τριγλία Ραφήνας)!

Η Τριγλία Ραφήνας μαζί με την ΑΕΚ αποτελούσαν μέχρι χθες τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον 6ο όμιλο αφού αμφότερες είχαν ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, το αήττητο σερί της ομάδας από την Ανατολική Αττική έλαβε τέλος αφού βρήκε μπροστά της ένα αξιόμαχο σύνολο. Ο λόγος γίνεται για το Αιγάλεω, το οποίο έχοντας στο πάγκο του τον Γιώργο Αθανασιάδη για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε μεταμορφωμένο με αποτέλεσμα να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1. Το ''Σίτυ'' φανερώνοντας αισθητά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα ματς έδειξε να γνωρίζει πολύ καλή τι γυρεύει στο γήπεδο ενώ χτύπησε σε καίρια σημεία, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά το ματς από το α' μέρος, παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο

Στο α' μέρος οι ''κυανόλευκοι'' μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξαν το σκορ χάρις σε γκολ του Δουκάκη. Πριν καλά-καλά οι γηπεδούχοι συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 33' ο Παπουτσής έγινε κάτοχος της μπάλας και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη, οι ''κιτρινόμαυροι'' προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 93' με τον Βουλομένο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μακρυπόδης με βοηθούς τους Τσιρίνη και Οικονόμου(Αχαϊας)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας (67' Μουλάκης), Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμμο, Γκίκας, Σταμπέλος (76' Βουλομένος), Μάντζης, Ζέκιο (82' Πελέκης)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Μαυρομάτης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης (81' Βουτυράς), Μπεθάνης, Μιχαήλ, Τουρνάς (92' Κλης), Πολυκρέτης (60' Παυλίδης).

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 1-1

Σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος περίσσευαν ΠΑΟ Κρουσώνα και Ερμής Ζωνιανών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Μασέλη, ωστόσο οι Ρεθμυνιώτες απάντησαν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Γκούγκα. Στο 51' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν γυρίσει το ματς όμως η σέντρα σουτ του Ρουμπάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Χριστοδουλάκη. Το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μασέλη στο 60' με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Κασσελάκης με βοηθούς τους Καλφάκη και Αναστασάκη (Χανίων)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Χριστοδουλάκης, Μασέλης, Ταβλαδωράκης, Τσολακούδης, Κορδονούρης, Μπαστάκης, Παππάς, Σκουτέλης, Δερμιτζάκης (46' Κουράκης), Παπαρούνας (85' Καφετζόπουλος), Αλέκου (62' Σούρσος)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Μήτρου, Κανδυλάκης, Κάββαλος Στ., Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Αριστεινίδης, Ρουμπάκης (79' Μπέρκης), Πλουσής, Γκούγκας, Κοζανίδης, Γκουτσέλης (82' Ρηγάκης).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-0

Ούτε η Θύελλα Ραφήνας μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στο εκπληκτικό σύνολο του Μανδραϊκού αφού η ομάδα της Δυτικής Αττικής πήρε ακόμη μια νίκη επικρατώντας των ''πρασίνων'' με 1-0. Μετά από ένα στείρο α' μέρος, οι "κυανόλευκοι" έλυσαν το... γόρδιο δεσμό στο 55' χάρις σε γκολ του Καϊμακαμούδη. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Κορτέση (Αθηνών)

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Κυριάκος Μίχος): Καραδαής, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσίνι (59' Ζουράβλιοφ), Καλογρίδης (56' Μπιλίτσης), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Κουμασουρίτζε (47' Ζαχαράτος)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ντόσκας (70' Λαγός), Τασιόπουλος, Γεραγωτέλης (86' Δημοσπύρος), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Κατσούγκρης, Πασάς (75' Ματζώρος)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-1

Σπουδαία, σημασίας νίκη, σημείωσε ο Αστέρας Βάρης μέσα στου Ζωγράφου καθώς επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 1-0. Οι ''κυανόλευκοι'' έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή με τον... συνήθη ύποπτο Ζώνα. Συγκεκριμένα στο 65' ο έμπειρος επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Νικολάου χαρίζοντας ένα σπουδαίο ''τρίποντο'' στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Μιάρης με βοηθούς τους Γκολέ και Καλημέρη(Πειραιά)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Μητσόπουλος (75' Χίος), Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης (52' Κολοβός), Μασούρας, Φλέγγας, Στρατάκης, Μίχας, Κάμπας (60' Τζώρτζης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Δρακοντίδης, Ανδρεαδάκης, Μίχος, Φωστέρης (92' Καρδαμήτσης), Καζαντζής, Ζώνας (80' Χριστόπουλος), Κωβαίος (89' Ιωάννου)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Περαμαϊκός ο οποίος επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Ηροδότου. Η γηπεδούχος ομάδας έγινε εξ αρχής αφεντικό του αγώνα και στο 25' έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Λαμπρινάτου σταμάτησε στο δοκάρι. Τη λύση στο συγκρότημα του Ντανιέλ Μπατίστα έδωσε στο 55' ο Βεστάκης ο οποίος άνοιξε το σκορ διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Νταούλας με βοηθούς τους Γκαβέρα και Λυμπερόπουλο (Αθηνών)

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μητρογιάννης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Νταλάκος, Καμαριάρης (58' Εγκελμάνς), Ερρίκος, Βεστάκης (87' Μπάλας), Σεβάι, Λαμπρινάτος.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Μποζιράκης, Αχιλλέως, Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Βελέτσης, Χατζηανδρέου (65' Χαλκιαδάκης), Γκούρτι, Μωραίτης, Σαλταπίδας (60' Πήλιος), Ζαφείρης Α. (75' Νικολάου).

Χολέβας όπως... Σκρτελ

Το αυτογκόλ που σημείωσε ο κεντρικός αμυντικός του Κισσαμικού έκρινε τον αγώνα με τον ΑΟΤ Αλίμου!

Πριν από μερικές μέρες η Εθνική Ελλάδος κατέβαλε την αντίσταση της Σλοβακίας χάρις σε ένα περίεργο αυτογκολ του Σκρτελ. Χθες το παιχνίδι, ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΑΟΤ Αλίμου (0-1) κρίθηκε από μια πανομοιότυπη φάση η οποία σημειώθηκε στο 11'. Το συγκεκριμένο τέρμα αρκούσε στην ομάδα των νοτίων προαστίων προκειμένου να αποδράσει με το διπλό από την Κίσσαμο.

Το α' μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για το σωματείο από τον Άλιμο το οποίο άνοιξε το σκορ στο 11'. Συγκεκριμένα, ο Χολέβας τροφοδότησε τον Ρίζο, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα.  Στη συνέχεια οι Χανιώτες ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ αφού έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρούσα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση ενώ αναλώθηκαν σε παιχνίδι κατοχής. Διαιτητής ήταν ο Μπινιχάκης με βοηθούς τους Πάγκαλο και Φινοκαλιώτη (Λασιθίου)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Βαρδάκης, Μπάτζιο (54' Μαντζούνης), Παραλίκης, Χολέβας, Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (46' Ανιάνγκμε), Δρακάκης, Τσικουδάκης (71' Κιν), Τζιορτζόνε, Καρβουνιάρης

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπίτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (90' Τουγουντζόγλου), Καραμέρης, Δρυμούσης (69' Μανωλιάδης), Σαπαλίδης (78' Νικολάου), Σαγανάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

Σημαντική νίκη με 2-1 σημείωσε ο Ατρόμητος Πειραιά κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Στο 11' ο Λοϊζίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχου,ς με τον Ευθυμιάδη στο 32' να γράφει το 2-0. Στο 33' ο Μοντεστάτος μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια στο 75' με τον Βελή όμως η προσπάθεια του νεαρού άσου σταμάτησε στο δοκάρι. Οι ''κόκκινοι'' ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μαντζουράνη με δεύτερη κίτρινη στο 76'. Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Γουργιώτη και Δουλγεράκη (Μεσσηνίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος (75' Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Κρητικός, Ευθυμιάδης (72' Ράπτης), Λοϊζίδης, Δανασής, Μανουλίδης (65' Γεωργιάδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Γαλανάκης, Ντίνας, Μαντζουράνης, Τριανταφύλλου, Πλάκας, Μπούρας (36' Ζούπας), Ασημάκης (10' λ. τρ. Βελλής), Δωγάνης, Εγγονίδης (60' Μπακιρτζόγλου), Μάλκα, Μοντεσάντος.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΠΕΥΚΗ 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Πεύκη και την Δόξα Βύρωνος αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Στο 9' ο Τοπούζης έβαλε μπροστά την ομάδα από τα βόρεια προάστια, για να έρθει ο Μακρής στο 59' και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά. Διαιτητής ήταν ο Μιχελής με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Γιαννίκο (Πειραιά)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Λυγούρης-Καραλάγας): Σουλογάνης, Κατσιγιάννης (46' Δωροβίνης), Κατσούλας, Ζώνας, Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Σαλαπάτας, Φουντουκίδης (80' Κριεμμάδι), Μακρής, Φέτσης, Τσαφταρίδης (65' Γκουντελίτσας)

ΠΕΥΚΗ (Μιχάλης Μανδάλης): Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης (65' Ζήσης), Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Σεμπέκος, Μάτσος (61' Θεοδωρόπουλος), Τοπούζης, Μαρκομιχάλης (83' Λιοσάτος), Κακλαμάνος.

ΜΑΚΗΣ ΡΗΓΑΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 1-0

Το τέρμα που σημείωσε ο Δημητρίου στο 35' με κεφαλιά ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Ιωνικό στην αναμέτρηση με τον Ατσαλένιο. Οι Νικαιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλή απόδοση. Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Σπηλιώτη (Κορινθίας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Δημητρίου (77' λ. τρ. Νικολακόπουλος), Σιμιτσής, Βασιλείου, Παπασπύρος (68' Σκαφτούρος), Μπερνιδάκης, Χρυσάφης (55' λ. τρ. Πολυχρόνης), Μπεκατώρος.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Πατεμτζής): Χωματάς, Καρβελάς, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Γ., Γιακουμάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Μαραγκάκης (61' Πλουσής), Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (57' Συσκάκης), Καργιωτάκης (81' Πετράκης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-2

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Πανελευσινιακός μέσα στις Αρχάνες επικρατώντας του Γιούχτα με 2-1. Ο Κουσκουνάς στο 17' έβαλε μπροστά τους ''σταχυοφόρους'' με τον Σκολούδη στο 78' να φέρνει το ματς στα ίσια, ενώ προηγουμένως είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Παρ' όλα αυτά, ο Κουσκουνάς δεν είχε πει την τελευταίο του λέξη και στο 88' πάτησε και πάλι τη σκανδάλη χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Χρυσός με βοηθούς τους Κομισοπούλου και Κανελλάκη (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Κασωτάκης, Ντέλιαν, Μαυρίδης (46' Σεληνιωτάκης), Ιερονυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς (81' Μαραγκουδάκης), Ζαφειρίδης, Καστελλιανάκης, Καρβέλας (46' Σκουλούδης), Μιχελακάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσακιλτσίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Παπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης (35' Ουέλινγκτον), Κουσκουνάς, Ραχίμ, Κοκόλης (74' Ρούσεφ) (81' Αλεξανδρόπουλος).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares