Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 01:51

Τα νέα της Γ΄Εθνικής (22/10)

ROUVASΡούβας

Πριν από μία εβδομάδα φαινόταν ότι φεύγει, στο τέλος της ίδιας ημέρας άλλαξαν τα δεδομένα και τελικά συνέχιζε στο τεχνικό επιτελείο το Ρούβα. Ο Αλέκος Κούρτογλου είδε όμως την πόρτα της εξόδου του συλλόγου της Γέργερης την Τρίτη, με την διοίκηση της ομάδας να λύνει την συνεργασία μαζί της και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Έτσι, ο Αντώνης Καλογεράκης βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση βοηθού.

PERAMAIKOSΠεραμαϊκός

Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο του Περαμαϊκού αποτελεί ο Παναγιώτης Λιακούτσης. Ο ίδιος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αποφάσισε να παραιτηθεί των καθηκόντων του, κάτι που έκανε γνωστό στο χθεσινό Δ.Σ., και τη θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ιωάννης Μπαϊρακτάρης.

Ο Λιακούτσης δήλωσε μετά την αποχώρησή του

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι μας μέχρι σήμερα και κυρίως εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια μου το καλοκαίρι προκειμένου ο σύλλογος να κρατηθεί ζωντανός. Πρώτα απ’ όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και ιατρικό τιμ καθώς και τους φροντιστές για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και να τους συγχαρώ για όσα έχουν πετύχει. Δυστυχώς, ο φόρτος εργασίας μου δεν μου επιτρέπει να είμαι παρών και γι αυτό αποχωρώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλή επιτυχία στην υλοποίηση των στόχων της, κάτι για το οποίο είμαι πεπεισμένος».

AEKΑΕΚ

Αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο κάνει ο Τσουμάγκας. Ο νεαρός αμυντικός της “Ένωσης” την Τρίτη βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του και να δώσει το “παρών” κόντρα στους Κρητικούς. Ωστόσο, αν αυτό γίνει ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

ERMHS ZONIANONΕρμής Ζωνιανών

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου με αποδέκτη το ψητοπωλείο «Τα Αδέρφια» και την καφετέρια «Corner», που πρόσεξαν τους παίκτες και τους παρείχαν φαγητό και καφέ πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΟ Ερμής Ζωνιανών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστεί το ψητοπωλείο «Τα Αδέρφια» και την καφετέρια «Corner» που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, για το γεύμα και τον καφέ που παρείχαν στους ποδοσφαιριστές μας πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ο Ερμής Ζωνιανών, ακολουθεί την ίδια συνταγή με την περσινή σεζόν και ευελπιστεί να έχει την ανάλογη πορεία.»

Στα αγωνιστικά, ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες του Ερμή, ενώ από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τη Θύελλα Ραφήνας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares