Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 20:43

Με απουσίες η Μύκονος (όλα τα νέα)

Η προετοιμασία της Μυκόνου ενόψει του ερχόμενου αγώνα που ακολουθεί με την Προοδευτική συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μάλιστα η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει νωρίτερα σε σχέση με την προκαθορισμένη ώρα έναρξης αφού η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι για την Κυριακή στις 13.00.

Ο Θεόφιλος Παχατούριδης καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βλαχόπουλου, Άντερσον, Ζουγανέλη, Καλαϊτζίδη και Ούσα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι ''κυανόλευκοι'' θα επιδιώξουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα η οποία εκτός από βαθμολογικής άποψης θα δράσει θετικά και στο ψυχολογικό κομμάτι

ΑΟΑΝ

''Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση μας''

Ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ, Σταύρος Μπρόκος, βγάζει το... καπέλο του στους φίλους της ΑΕΚ δείχνοντας να μην έχει πιστέψει τα όσα βίωσε την προηγούμενη Κυριακή!

Είναι δεδομένο ότι οι περισσότερες ομάδες τη φετινή σεζόν, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που τίθονται αντιμέτωποι με την Ένωση απολαμβάνουν την μαγευτική και εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος των ''κιτρινόμαυρων''. Ένας εξ αυτών ήταν και ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ, Σταύρος Μπρόκος, ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε μπροστά σε τόσο κόσμο την περασμένη Κυριακή. Ο νεαρός πορτιέρο αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός μέσω δηλώσεων που παραχώρησε τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:"Ήταν μοναδικό αυτο που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση μας, να νοιώσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από όνειρο. Δεν έχουμε ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κόσμο, που με την παρουσία του όχι μόνο έσπρωχνε συνεχώς την ομάδα του, αλλά αποτέλεσε το καλύτερο κίνητρο και για μας να μπούμε στο γήπεδο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

''Στόχος μας ήταν να παίξουμε ποδόσφαιρο''

''Είχαμε πει πριν το παιχνίδι να μπούμε και να παίξουμε τη μπάλα μας. Ο προπονητής μας στα αποδυτήρια μας είπε να απολαύσουμε την εμπειρία, αλλά να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι προσπαθώντας να καταστρέψουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ, όπως είχαμε δει να συμβαίνει στα προηγούμενα παιχνίδια του αντιπάλου μας. Τα συγχαρητήρια που μας έδωσαν και τα καλά λόγια που ακούσαμε στο τέλος από τον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΚ για την εμφάνιση και την αγωνιστική μας συμπεριφορά αποτελούν ένα ακόμα κίνητρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

Καλοπήτας:'' Είμαστε οικογένεια''

Ο ΑΟΤ Αλίμου έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει από την αρχή της σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού πήρε σημαντικό διπλό κόντρα στον Κισσαμικό. Οι ''μπλε'' δείχνουν να πατάνε γερά στα πόδια τους στις πρώτες αγωνιστικές αφού συγκατοικούν στην 2η θέση με τον Πανελευσινιακό. Η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με το τεχνικό του συλλόγου, Ηλία Καλοπήτα ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του τονίζοντας χαρακτηριστικά:'' Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία που έχουμε πραγματοποιήσει ωστόσο δεν μένουμε εδώ αφού χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σωστά και θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός οτι είμαστε μια οικογένεια και ότι εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια''. Όσον αφορά στο ματς που πέρασε με τον Κισσαμικό, ο νεαρός προπονητής υποστήριξε:'' Έγινε ένα παιχνίδι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του ισχυρού ανέμου. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είχαμε μελετήσει αρκετά καλά τον αντίπαλο και προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από την τακτική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, από την αγωνιστικότητα και από το πάθος που έδειξαν στο ματς. Θεωρώ ότι αγωνιστήκαμε έξυπνα. Στο α' μέρος εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον τον υπέρ μας άνεμο και μετά το πρώτο γκολ δημιουργήσαμε άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα τέρμα. Στην επανάληψη ο αντίπαλος είχε την κατοχή ωστόσο εμείς με καλή αμυντική λειτουργία μπλοκάραμε τα ατού του Κισσαμικού''.

ΠΕΥΚΗ

Μανδάλης: Μεγάλη προσπάθεια απ' όλα τα παιδιά

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Πεύκης μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα των βορείων προαστίων στο ματς με την Δόξα Βύρωνος. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μιχάλης Μανδάλης στην ''ΏΡΑ των σπορ'' όπου τόνισε:'' Πιστεύω ότι από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων. Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ κατάσταση και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιστεύουμε ότι θα έχουμε πρωταγωνιστική πορεία''. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν τρομερά παράπονα από την συμπεριφορά του β' βοηθού στο ματς με την Δόξα. Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανελευσινιακού για το ερχόμενο δύσκολο ματς που ακολουθεί με την Δόξα Βύρωνος. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Γιούχτα τις δυο προηγούμενες μέρες είχαν ρεπό ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χθες κανονικά. Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα δεν λείπουν από τους ''μπλε'' αφού το πρόγραμμα δεν ακολουθούν οι τραυματίες Τροϊρης, Μαρής και Κατσίκιας. Στο μεταξύ η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον τεχνικό των ''σταχυοφόρων'', Φώτη Θανέλλα, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς ακολουθεί με την Δόξα Βύρωνος τονίζοντας χαρακτηριστικά:'' Θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και έμπειρη ομάδα η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρει το δρόμο της διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και φανέλα με αξία. Θα προσπαθήσουμε με τη σειρά μας να τηρήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη και να παραμείνουμε σε ανοδική τροχιά''. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θα βρει αντιμέτωπο έναν σύλλογο που έχει δουλέψει κατά το παρελθόν ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε'' Με τη Δόξα Βύρωνος πραγματοποίησα το πρώτο μου επαγγελματικό ξεκίνημα μαζί με τον Θεοφάνη και μετά από λίγα χρόνια ανέβαλε πρώτος προπονητής. Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι κάπως αφού είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά τα πράγματα''.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι άπαντες στον Ολυμπιακό Λαυρίου από την αποχή που έχει η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες δεδομένου ότι δεν έδωσε επίσημο ματς. Άλλωστε, ακολουθεί πρόγραμμα... φωτιά το προσεχές διάστημα αφού ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής θα δώσει τρια ματς με Κισσαμικό (Κυριακή), Νέα Ιωνία (Τετάρτη) για το Κύπελλο και ΑΟΤ Αλίμου (Κυριακή 3/11). Πάντως, οι ''ερυθρόλευκοι'' αισιοδοξούν τονίζοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί το ερχόμενο ματς με τους Χανιώτες. Για τη συγκεκριμένη συνάντηση μίλησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο τεχνικός του συλλόγου, Πέτρος Μίχος, ο οποίος τόνισε:'' Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρειάζονται την απαιτούμενη σοβαρότητα. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να κάνει η ομάδα αγωνιζόμενη αφού το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε δώσει επίσημο ματς. Οι προπονήσεις αποτελούν ένα δείγμα αλλά δεν είναι ακριβές. Θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον αντίπαλο, και θα επιδιώξουμε να απενεργοποιήσουμε τα συν του και να εκμμεατλετούμε τις αδυναμίες του''.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

Αλλαγή προέδρου

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στον Περαμαϊκό αφού υπήρξε αλλαγή σκυτάλης στο διοικητικό σχήμα. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτη Λιακούτσης, παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο, λόγω επαγγελματικού φόρτου εργασίας και το πρόσωπο που τον αντικατέστησε είναι ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης που μέχρι πρότινος βρισκόταν στη θέση του Αντιπροέδρου (είχε διατελέσει κατά το παρελθόν και πρόεδρος της ομάδας).

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο απερχόμενος πρόεδρος των ''πρασίνων'' τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι μας μέχρι σήμερα και κυρίως εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια μου το καλοκαίρι προκειμένου ο σύλλογος να κρατηθεί ζωντανός. Πρώτα απ΄όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και ιατρικό τιμ καθώς και τους φροντιστές για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και να τους συγχαρώ για όσα έχουν πετύχει. Δυστυχώς, ο φόρτος εργασίας μου δεν μου επιτρέπει να είμαι παρών και γι αυτό αποχωρώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλή επιτυχία στην υλοποίηση των στόχων της, κάτι για το οποίο είμαι πεποισμένος».

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Περιστερίου μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα από τον Πανναξιακό. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των ''ροσονέρι'' θεωρούν ότι ο Όμιλος θα μπορούσε να είχε φύγει από το νησί των Κυκλάδων με βαθμό ή βαθμούς καθώς δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του ματς. Πλέον το μυαλό όλων επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα με τον Μανδραϊκό, με τον Γιάννη Τάμπρατζη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του μόνιμου τραυματία Μήλιου.

ΚΗΦΙΣΙΑ

Ξεκούραση περιλαμβάνει το σημερινό μενού για τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς αφού το τεχνικό επιτελείο τους έχει δώσει ρεπό. Αυτό σημαίνει ότι η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό θα ξεκινήσει αύριο. Ο Θωμάς Γράφας θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Τεγούση καθώς ο έμπειρος μεσοαμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού γεγονός που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα ανήκει στο παρελθόν και πλέον στις τάξεις του Ερμή Ζωνιανών προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Μανώλης Σουτζής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Πρινιανάκη καθώς επίσης και στον ανέτοιμο Κάββαλο. Ο έμπειρος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασε η ομάδα του στο β' μέρος στο ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνα αφού οι ποδοσφαιριστές τήρησαν το αγωνιστικό πλάνο.

Του Θέμη Λιουδάκη

Ιωνικός

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στον Γιούχτα ο Γιάννης Χρυσάφης. Ο έμπειρος χαφ του συλλόγου της Νίκαιας εδώ και μέρες έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη. Παράλληλα, αυτοί που θα χάσουν σίγουρα το ματς με τους Κρητικούς είναι οι τραυματίες Τσακίρης, Μακρυωνίτης και Κουτσογιαννόπουλος.

Τριγλία Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας

Το ντέρμπι της Ραφήνας για το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής ορίστηκε από την Επιτροπή Κυπέλλου για την Τετάρτη (30/10) στις 14:30 και θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Ραφήνας που έχει εξασφαλίσει άδεια καταλληλότητας από την Περιφέρεια Αττικής.

ΑΕΚ-Ηρόδοτος

Σε αναβολή οδηγήθηκε, όπως αναμενόταν, το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα γινόταν στην Κρήτη. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου έστειλε έγγραφο τόσο στον Ηρόδοτο, όσο και στην ΕΠΟ, με το οποίο ενημερώνει πως απαγορεύει τη διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο της Ελιάς για λόγους ασφαλείας. Κατόπιν τούτου, η ΕΠΟ ανέβαλε το παιχνίδι. «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται ο αγώνας του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, Ηρόδοτος-ΑΕΚ (27/10/2013), ο οποίος θα οριστεί εκ νέου από την αρμόδια Επιτροπή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πιθανότερο διάστημα για να οριστεί το παιχνίδι είναι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Παράλληλα, ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αισθάνθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (24/10) ο Ρενάλντο Ράμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα κάτι που έκαναν και οι Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς και Σταθάκης, ενώ το “μενού” της ημέρας για τον Τσουμάγκα και τον Παυλή είχε θεραπεία.

Ηλυσιακός

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου μετά τα τελευταία αρνητικά αποτέλεσμα της ομάδας που συνοδεύτηκαν από κακό ποδόσφαιρο. Όλοι στο “στρατόπεδο” των ¨κιτρινόμαυρων” δουλεύουν σκληρά, προκειμένου ο Ηλυσιακός να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει τα πάνω του στον βαθμολογικό πίνακα, αφού η θέση (12η) στην οποία βρίσκεται τώρα δεν ικανοποιεί ούτε το ποδοσφαιρικό επιτελείο ούτε τους διοικούντες την ομάδα του Ζωγράφου.

Τριγλία Ραφήνας

Τον αντικαταστάτη του Στάθη Ασλάνογλου βρήκαν οι άνθρωποι του συλλόγου. Αυτός είναι ο Γιώργος Παπακωστούλης, ο οποίος την περσινή σεζόν διετέλεσε το... δεξί χέρι του Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ. Ο 42χρονος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει δουλέψει ως σκάουτερ στην “Ένωση”.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares