Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 12:41

Η Γ΄Εθνική πριν τη σέντρα

AO PERISTERIOYΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Περιστερίου, με τους ιθύνοντες του σωματείου να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τα διαιτητικά λάθη που γίνονται τα οποία παρά το γεγονός ότι δεν είναι καταδικαστέα, έχουν στοιχίσει στην ομάδα. Πάντως, η διοίκηση των ''ροσσονέρι'' δείχνει να περιβάλει τη διαιτησία και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λάμπρος Δαιμονάκος ο οποίος τόνισε: « O A.O. Περιστερίου έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους διαιτητές. Άνθρωποι είναι και μπορούν να κάνουν λάθη. Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι κάναμε κι εμείς λάθη αφού δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις κλασσικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως». Όσον αφορά στο ερχόμενο ματς που ακολουθεί με τον Μανδραϊκό, η μόνη απουσία ακούει στο όνομα Βασίλης Μήλιος με τον κεντρικό αμυντικό να έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

Κάλεσμα στον κόσμο Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ομίλου καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

DOXA VIRONAΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί η Δόξα Βύρωνος στο κυριακάτικο ματς που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό. Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γουσούλη, Κούτρου, Κρυεμάδι οι οποίοι είναι τραυματίες καθώς επίσης και στον ανέτοιμο Χαλκιά. Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο υπηρεσιακός προπονητής της ''κυανής θεάς'', Δημήτρης Ζυγούρης, αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τους ''σταχυοφόρους'' όπου και τόνισε: Σίγουρα το παιχνίδι έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού θα αντιμετωπίσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Από την πλευρά μας δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι εάν παρουσιαστούμε καθώς πρέπει θα πάμε καλά''. Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:'' Τα περισσότερα ματς κρίνονται στη δύναμη. Παράλληλα θεωρώ ότι εάν έχουμε αρκετή ώρα την μπάλα στην κατοχή μας θα κινδυνεύσουμε λιγότερο''

KISAMIKOSΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Τζιορτζιόνε: Θα επανορθώσουμε με Ολυμπιακό Λαυρίου Η παρουσία του Καρμίνε Τζιορτζιόνε στη μεσαία γραμμή του Κισσαμικού προσδίδει αρκετή ποιότητα στους Χανιώτες. Αυτό αποτυπώνεται και από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Ιταλός άσος με την κυανόλευκη φανέλα. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα prismasport.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του τονίζοντας χαρακτηριστικά: Νομίζω ότι η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα, έχουμε πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς''. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου όπου και τόνισε: Όσον αφορά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, είμαι σίγουρος οτι θα πάρουμε τους 3 βαθμούς και θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όλη η ομάδα θα βάλει τα δυνατά της και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε'. Για την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον ΑΟΤ Αλίμου όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα ο Τζιορτζιόνε δήλωσε: Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν δύσκολο, δεδομένου ότι επηρεαστήκαμε από τον αέρα και από το γήπεδο. Στο β' μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά η ομάδα είναι εδώ και θέλει να επανορθώσει στο επόμενο ματς''.

TRAXONESΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

''Μέσα'' και ο Μπραντάν

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΑΟΤ Αλίμου για το κυριακάτικο ματς που ακολουθεί με τον Εθνικό Αστέρα. Ο Ηλίας Καλοπήτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού και ο Μπραντάν εξέτισε την ποινή που τον ''κυνηγούσε'' από τον αγώνα με την Δόξα Βύρωνος. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους. Άλλωστε, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο δηλώνουν ότι για να έχει αξία το ''διπλό'' που σημείωσε η ομάδα στα Χανιά θα πρέπει να πάρει το ''τρίποντο'' και στο ματς της Κυριακής.

HLISIAKOSΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Παπασπύρου: Χρειάζεται πάθος

Χωρίς τον τραυματία Κωνσταντίνου θα παραταχθεί ο Ηλυσιακός στο προσεχές ματς που ακολουθεί με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται θλάση γεγονός που χρίζει αδύνατη τη συμμετοχή του. Εν τω μεταξύ η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον τεχνικό των ''κιτρινόμαυρων', Δημήτρη Παπασπύρου ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς με τους ''κυανόλευκους'' όπου και τόνισε: '' Θα δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη και ποιοτική ομάδα. Θα χρειαστεί να παίξουμε με πάθος προκειμένου να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα''. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με σωματείο που κατά το παρελθόν έχει εργαστεί, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε:'' Σίγουρα τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα διότι έχω βιώσει σημαντικές και όμορφες στιγμές με το συγκεκριμένο σύλλογο. Παρ' όλα αυτά θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90' και τίποτα παραπάνω''.

Του Θέμη Λιουδάκη

Αστέρας Βάρης-ΠΑΟ Κρουσώνα

Τελικά το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα γίνει την Κυριακή (27/10), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει το συγκεκριμένο ματς, καθώς το γήπεδο του Αστέρα Βάρης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια καταλληλότητας, ενώ η Αστυνομία δεν έδινε το "οκ" και έτσι η ΕΠΟ προχώρησε σε αναβολή.

TRIGLIA RAFINASΤριγλία Ραφήνας

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Παπακωστούλης, μίλησε για τη νέα του ομάδα και τις πρώτες του εντυπώσεις. Ο προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους παίκτες του, για τους στόχους τους του, αλλά και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Πριν αναλάβετε το τιμόνι της ομάδας, γνωρίζατε γι’ αυτήν;
«Είχα τις δικές μου πληροφορίες, ότι η ομάδα είναι μία από τις καλύτερες του ομίλου. Έχει μία συνεπή διοίκηση στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Άριστο οικογενειακό κλίμα. Όλα αυτά αφήνουν τον προπονητή να δουλέψει απρόσκοπτα».
Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα;

«Είδα μία ομάδα πολύ καλή. Θα προσπαθήσω να περάσω μία νέα φιλοσοφία. Δεν θα χαλάσω ότι καλό υπάρχει. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω ότι προβλήματα υπάρχουν. Ο χρόνος είναι λίγος, μας πιέζει, αλλά με την βοήθεια των παικτών, νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Περαμαϊκό».
Πολλοί φίλαθλοι της Ραφήνας προβληματίσθηκαν με το γεγονός ότι ένας άπειρος προπονητής με θητεία σε ακαδημίες ομάδων, κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε επαγγελματική κατηγορία. Τι έχετε να τους απαντήσετε;
«Μάλλον είναι αδιάβαστοι. Ήμουν πέρυσι σκάουτερ του Έβανς Λίνεν και δεύτερος προπονητής. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράσημο από έναν προπονητή να έχει περάσει από πάγκο της Super League και μάλιστα σε μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην ιστορία της ΑΕΚ. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και φόβο να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Τριγλίας. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και στην ομάδα».
Οι φίλαθλοι της Τριγλίας αδημονούν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 3 Νοεμβρίου. Τι έχετε να δηλώσετε γι” αυτό το παιχνίδι;
«Θα είναι όντως μία ιστορική στιγμή για την Τριγλία Ραφήνας, Έπεται όμως μετά από άλλα δύο παιχνίδια. Μόλις έρθει αυτή η στιγμή, θα αξιολολογήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν παύει όμως, όπως και σας προείπα, ότι είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την Τριγλία».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Να τελειώνουμε νωρίς Μπορούσε και τη νίκη »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares